Wedstrijdsport

Wedstrijdsport is onder te verdelen in de volgende 3 groepen:
– Turnen dames
– Turnen heren
– Ritmisch gymnastiek

O&O Zwijndrecht

Recreatief gymnastiek

Turnen dames
De meisjes en dames selectie komt uit in verschillende regionale – en nationale wedstrijden in de 1e, 2e, 3e, 4e divisie.

Wedstrijdgroep N2 voorgeschreven oefenstof – onder leiding van Karlijn
Wedstrijdgroep N1 voorgeschreven en keuze oefenstof(1e en eredivisie) – onder leiding van Angelique en Jacky
Wedstrijdgroep keuzeoefenstof 1e en 2e divisie – onder leiding van Denise
Voorbereidend selectie – onder leiding van Stephanie en Joyce

Turnen heren
De jongens en heren selectie komt uit in verschillende regionale -, nationale – en internationale wedstrijden. O&O werkt nauw samen met Top Artistic Gymnastics (TAG).

Ritmische gymnastiek
De meisjes en dames selectie RG doet mee aan verschillende regionale -, nationale – en internationale wedstrijden.

“Niet alleen de bewegingen op de mat, maar ook de verbindingen die we leggen buiten de gymhal vormen de kracht van onze O&O gymnastiekvereniging – waar inspanning, vriendschap en groei samenkomen.”

Ontdek O&O

Proefles aanvragen?

Wil je graag ontdekken wat Gymnastiekvereniging Oefening & Ontspanning (O&O) te bieden heeft? Vraag dan een proefles aan! Of je nu geïnteresseerd bent in gymnastiek, ritmische gymnastiek, streetdance, aerobics of jazz dans, wij verwelkomen je graag om onze activiteiten uit te proberen. Neem contact met ons op om een proefles te plannen en ervaar zelf de leuke en stimulerende sfeer bij O&O. We kijken ernaar uit je te ontmoeten en je te laten zien hoe leuk en lonend sporten bij onze vereniging kan zijn!

Inschrijven

Ben jij al overtuigd?

Wil je deel uitmaken van de bruisende gemeenschap van Gymnastiekvereniging Oefening & Ontspanning (O&O)? Schrijf je dan hier in en maak een eerste stap naar plezier, beweging en nieuwe vriendschappen! We kijken ernaar uit om je te verwelkomen bij onze vereniging en samen te genieten van de wereld van gymnastiek en dans. Schrijf je vandaag nog in en ontdek wat O&O voor jou kan betekenen.

Digitaal inschrijven

Inschrijfformulier downloaden