Conditie & Fitness

Iedereen die regelmatig aan lichaamsbeweging doet, voelt zich niet alleen fitter, maar houdt de conditie op peil of verbetert die. Een goede lichamelijke conditie zorgt ervoor dat u minder vatbaar bent voor verkoudheden en andere ongemakken. Uw spieren en gewrichten blijven soepel en uw botten langer sterk. U hoeft geen uitgesproken sportfiguur of fervent trimmer te zijn om mee te doen. Er worden geen topprestaties van u verwacht. De lessen worden zo samengesteld, dat iedereen in zijn of haar eigen tempo kan deelnemen.

O&O Zwijndrecht

Voordeel conditie & fitness

Het voordeel van bewegingsactiviteiten in verenigingsverband is dat u altijd samen met anderen bezig bent. Met een vriend of buurvrouw waarmee u de eerste keer bent gekomen, maar ook met anderen die in de toekomst mogelijk goede vrienden of kennissen kunnen worden. Vaak worden er naast de bewegingsactiviteiten ook andere activiteiten door de vereniging georganiseerd.

“Niet alleen de bewegingen op de mat, maar ook de verbindingen die we leggen buiten de gymhal vormen de kracht van onze O&O gymnastiekvereniging – waar inspanning, vriendschap en groei samenkomen.”

Ontdek O&O

Proefles aanvragen?

Wil je graag ontdekken wat Gymnastiekvereniging Oefening & Ontspanning (O&O) te bieden heeft? Vraag dan een proefles aan! Of je nu geïnteresseerd bent in turnen, ritmische gymnastiek, streetdance, conditietraining of jazz dans, wij verwelkomen je graag om onze activiteiten uit te proberen. Neem contact met ons op om een proefles aan te vragen en ervaar zelf de leuke en stimulerende sfeer bij O&O. We kijken ernaar uit je te ontmoeten en je te laten zien hoe leuk sporten bij onze vereniging kan zijn!

Inschrijven

Ben jij al overtuigd?

Wil je lid worden van O&O? Schrijf je dan vandaag nog in! We verwelkomen je graag.

Digitaal inschrijven

Inschrijfformulier downloaden