Peuter en kleuter

Een aanbod van de vereniging dat speciaal is bedoeld voor de peuter van 1½ tot 4 jaar, die samen met papa en mamma of opa en oma, lekker wil gymmen in een ‘echte’ gymzaal. “Mijn kind loopt op deze leeftijd nog maar net”, zult u zeggen. Dat is waar. Maar juist het opdoen van veel bewegingservaring is op deze leeftijd ontzettend belangrijk.
O&O Zwijndrecht

Peuters en kleuters

Voor peuters is er een aanbod binnen de vereniging dat speciaal is bedoeld voor de peuters van 1½ tot 4 jaar. Samen met een volwassene, zoals papa, mama, opa of oma, komen ze lekker gymmen in een ‘echte’ gymzaal. Peuters zijn nog jong, maar juist het opdoen van veel bewegingservaring is op deze leeftijd ontzettend belangrijk.

Kleuters kunnen bij ons op verschillende dagen, tijden en locaties terecht voor een gymles. In de lessen voor kleuters wordt spelenderwijs kennisgemaakt met de gymsport.

Wanneer uw (klein)kind hiervoor in aanmerking komt, ontvangen zij hiervoor een uitnodiging. Graag veranderen in: Wanneer uw (klein)kind hiervoor in aanmerking komt, ontvangt hij/zij hiervoor een uitnodiging.

“Niet alleen de bewegingen op de vloer, maar ook de verbindingen die we leggen buiten de gymhal vormen de kracht van onze O&O gymnastiekvereniging – waar inspanning, vriendschap en groei samenkomen.”

Ontdek O&O

Proefles aanvragen?

Wil je graag ontdekken wat Gymnastiekvereniging Oefening & Ontspanning (O&O) te bieden heeft? Vraag dan een proefles aan! Of je nu geïnteresseerd bent in turnen, ritmische gymnastiek, streetdance, conditietraining of jazz dans, wij verwelkomen je graag om onze activiteiten uit te proberen. Neem contact met ons op om een proefles aan te vragen en ervaar zelf de leuke en stimulerende sfeer bij O&O. We kijken ernaar uit je te ontmoeten en je te laten zien hoe leuk sporten bij onze vereniging kan zijn!

Inschrijven

Ben jij al overtuigd?

Wil je lid worden van O&O? Schrijf je dan vandaag nog in! We verwelkomen je graag.

Digitaal inschrijven

Inschrijfformulier downloaden