Evenementen en activiteiten

Binnen onze vereniging hebben wij een evenementen-commissie die zich bezighoudt met diverse activiteiten. Deze activiteiten zijn verenigingsbreed. Je kan hierbij denken aan clubkampioenschappen voor zowel de recreatie/selectie afdelingen, familiedagen, peuter- en kleuterinstuif, senioren uitje, rommelmarkt etc. Kortom er is genoeg te doen bij de vereniging!

O&O

Evenementen

Binnen de vereniging worden er verschillende evenementen door O&O georganiseerd.
Hierbij kan gedacht worden aan een turnshow, een peuter- en kleuterinstuif, onderlinge wedstrijden en clubkampioenschappen voor de recreanten en de wedstrijdsporters.

Daarnaast organiseert O&O in het wedstrijdseizoen, in samenwerking met andere verenigingen en de KNGU, regionale en nationale wedstrijden turnen heren, turnen dames en ritmische gymnastiek.

Jeugdactiviteiten en Vriendenclub

Activiteiten

De vereniging heeft een actieve jeugdactiviteitencommissie, JAC, bestaande uit een aantal enthousiaste leden die allerlei activiteiten organiseren voor de jeugdafdelingen van de vereniging.

Daarnaast is er ook de vriendenclub “Vrienden van O&O”, bestaande uit een aantal mensen dat de vereniging een warm hart toe draagt en één keer per jaar iets gezelligs met elkaar doet. Zij betalen jaarlijks een bedrag en bespreken met elkaar waar dit bedrag aan besteed gaat worden binnen de vereniging. Verder nemen we vanuit de vereniging deel aan andere activiteiten in Zwijndrecht, zoals demonstraties, de avondvierdaagse en sponsorlopen.

Jeugdactiviteiten
De Jeugd Activiteiten Commissie(JAC) organiseert het hele seizoen door activiteiten voor de jeugdleden van O&O. Minimaal twee keer per seizoen organiseren zij een gezellige filmavond, waarbij alle jeugdleden met vrienden en vriendinnen welkom zijn! Op een groot scherm wordt een film vertoond en natuurlijk is er popcorn en wat lekkers te drinken. Naast de filmavonden zijn er elk jaar wisselende activiteiten. Van O&O’s got talent tot een disco, spelletjesmiddag of een spooktocht!

Elk seizoen wordt spetterend afgesloten met STERRENSLAG, de afsluiting van het O&O-seizoen! Hierbij neem je het, samen met je team, op tegen andere teams, in spellen die helemaal aangepast zijn aan het thema. Wil je iets weten over een van de activiteiten van de JAC? Dan is de JAC te bereiken op: jac@o-en-o-zwijndrecht.nl

Vriendenclub
In het seizoen 2001-2002 werd besloten tot het vormen van een ‘vriendenclub’ bij O&O. Deze vriendenclub bestond toen uit 9 mensen. Ondertussen is het aantal leden flink uitgebreid. Deze vriendenclub, bestaande uit (oud)lesgevers en (oud)bestuursleden, komt één keer per jaar bij elkaar om iets gezelligs te doen. Jaarlijks betalen zij bepaald bedrag en bespreken met elkaar, in overleg met het bestuur, waar dit bedrag verenigingsbreed aan besteed gaat worden.