Evenementen en activiteiten

Bij O&O zijn er verschillende evenementen, voor elke doelgroep. Ook bestaat er een Jeugdactiviteitencommissie en de Vriendenclub. Hieronder lees je er meer over! 

O&O

Evenementen

Jaarlijks worden er verschillende gymnastiek- en turnevenementen door O&O georganiseerd.

Maart: Turnshow
September: Peuter- en kleuterinstuif
November: Onderlinge wedstrijden en Clubkampioenschappen Recreatie
December: Clubkampioenschappen selectie

Daarnaast organiseert O&O in het wedstrijdseizoen in samenwerking met andere verenigingen en de KNGU regionale en nationale wedstrijden turnen heren, turnen dames en ritmische gymnastiek.

Jeugdactiviteiten en Vriendenclub

Activiteiten

De vereniging heeft een actieve jeugdactiviteitencommissie, JAC, bestaande uit 8 enthousiastelingen die allerlei activiteiten organiseren voor de jeugdafdelingen van de vereniging.

Daarnaast is er ook de vriendenclub “Vrienden van O&O”, bestaande uit een aantal mensen de vereniging een warm hart toe dragen en één keer per jaar iets gezelligs met elkaar doen. Zij betalen jaarlijks een bijdrage tussen de € 25,- en € 55,- en bespreken met elkaar waar dit bedrag verenigingsbreed aan besteed gaat worden.

Verder nemen we deel aan andere activiteiten in Zwijndrecht, zoals demonstraties, de avondvierdaagse en sponsorlopen.

Jeugdactiviteiten
De Jeugd Activiteiten Commissie(JAC) organiseert het hele seizoen door activiteiten voor de jeugdleden van O&O. Minimaal twee keer per seizoen organiseren wij een gezellige filmavond, waarbij alle jeugdleden met vrienden en vriendinnen welkom zijn! Op een groot scherm vertonen we een film en natuurlijk is er popcorn en wat lekkers te drinken. Naast de filmavonden zijn er elk jaar wisselende activiteiten. Van O&O’s got talent tot een disco, spelletjesmiddag of een spooktocht!

Elk seizoen wordt spetterend afgesloten met STERRENSLAG, de afsluiting van het O&O-seizoen! Hierbij neem je het, samen met je team, op tegen andere teams, in spellen die helemaal aangepast zijn aan het thema. Aan het einde van de middag is er voor iedereen een leuke herinnering, en voor de winnaars een echte medaille! De jeugd activiteiten wordt georganiseerd door de JAC, die op het moment bestaat uit 8 leden van O&O.

Wil je iets weten over een van onze activiteiten? Dan zijn wij te bereiken op: jac@o-en-o-zwijndrecht.nl

Vriendenclub
In het seizoen 2001-2002 werd besloten tot het vormen van een ‘vriendenclub’ bij O&O. Deze vriendenclub bestond toen uit 9 mensen. Schoorvoetend sloten zich meer vrienden aan en afgeslopen seizoen 2008-2009 konden we afsluiten met 18 leden. Deze vriendenclub komt één keer per jaar bij elkaar om iets gezelligs te doen. Jaarlijks betalen zij een bedrag tussen de € 25,00 en € 55,00 en bespreken met elkaar waar dit bedrag verenigingsbreed aan besteed gaat worden.