Dans

Wist je dat je bij O&O Zwijndrecht ook kunt komen dansen? Wij bieden dansles voor kinderen en volwassenen in de stijlen Jazzdance, Streetdance en Classic Jazz.

In de lessen werk je aan je danstechniek, kracht en lenigheid en werk je toe naar verschillende choreografieën. Gezelligheid staat voorop!

O&O Zwijndrecht

Danslessen

De lessen worden verzorgd door docenten met een KNGU licentie Dans.

Je kunt altijd twee gratis proeflessen komen volgen. Hieronder kun je een proefles aanvragen.

Dansles in de regio Zwijndrecht, Hendrik-Ido-Ambacht en Dordrecht voor iedereen!
De lessen vinden plaats in de gymzaal Welhorst of Uilenvliet in Zwijndrecht.

“Niet alleen de bewegingen op de dansvloer, maar ook de verbindingen die we leggen buiten de gymhal vormen de kracht van onze O&O gymnastiekvereniging – waar inspanning, vriendschap en groei samenkomen.”

Ontdek O&O

Proefles aanvragen?

Wil je graag ontdekken wat Gymnastiekvereniging Oefening & Ontspanning (O&O) te bieden heeft? Vraag dan een proefles aan! Of je nu geïnteresseerd bent in turnen, ritmische gymnastiek, streetdance, conditietraining of jazz dans, wij verwelkomen je graag om onze activiteiten uit te proberen. Neem contact met ons op om een proefles aan te vragen en ervaar zelf de leuke en stimulerende sfeer bij O&O. We kijken ernaar uit je te ontmoeten en je te laten zien hoe leuk sporten bij onze vereniging kan zijn!

Inschrijven

Ben jij al overtuigd?

Wil je lid worden van O&O? Schrijf je dan vandaag nog in! We verwelkomen je graag.

Digitaal inschrijven

Inschrijfformulier downloaden