Dans

Wist je dat je bij O&O Zwijndrecht ook kunt komen dansen? Wij bieden dansles voor kinderen en volwassenen in de stijlen Jazzdance en Streetdance.

In de lessen werk je aan je danstechniek, kracht en lenigheid en werk je toe naar verschillende choreografieën. Gezelligheid staat voorop!

O&O Zwijndrecht

Danslessen

De lessen worden verzorgd door docenten met een KNGU licentie Dans.

Je kunt altijd twee gratis proeflessen komen volgen. Hieronder kun je een proefles aanvragen.

Dansles in de regio Zwijndrecht, Hendrik-Ido-Ambacht en Dordrecht voor iedereen!
De lessen vinden plaats in de gymzaal Welhorst of Uilenvliet in Zwijndrecht.

“Niet alleen de bewegingen op de dansvloer, maar ook de verbindingen die we leggen buiten de gymhal vormen de kracht van onze O&O gymnastiekvereniging – waar inspanning, vriendschap en groei samenkomen.”

Ontdek O&O

Proefles aanvragen?

Wil je graag ontdekken wat Gymnastiekvereniging Oefening & Ontspanning (O&O) te bieden heeft? Vraag dan een proefles aan! Of je nu geïnteresseerd bent in gymnastiek, ritmische gymnastiek, streetdance, aerobics of jazz dans, wij verwelkomen je graag om onze activiteiten uit te proberen. Neem contact met ons op om een proefles te plannen en ervaar zelf de leuke en stimulerende sfeer bij O&O. We kijken ernaar uit je te ontmoeten en je te laten zien hoe leuk en lonend sporten bij onze vereniging kan zijn!

Inschrijven

Ben jij al overtuigd?

Wil je deel uitmaken van de bruisende gemeenschap van Gymnastiekvereniging Oefening & Ontspanning (O&O)? Schrijf je dan hier in en maak een eerste stap naar plezier, beweging en nieuwe vriendschappen! We kijken ernaar uit om je te verwelkomen bij onze vereniging en samen te genieten van de wereld van gymnastiek en dans. Schrijf je vandaag nog in en ontdek wat O&O voor jou kan betekenen.

Digitaal inschrijven

Inschrijfformulier downloaden