Recreatief turnen

Iedereen kan meedoen aan turnen op recreatief niveau. Er zijn verschillende groepsindelingen en uren, die je terug kunt vinden op het lesrooster. In alle lessen gebruiken we toestellen. Er zijn lessen voor kleuters, meisjes, jongens, dames en heren.

O&O Zwijndrecht

Recreatief turnen

De groepen jongens bij O&O zijn ingedeeld naar voorbeeld van de basisschool. Kinderen uit groep 3-4-5 zitten in de groep 6-8 jarigen en kinderen uit groep 6-7-8 zitten in een groep 9-11 jarigen bij elkaar.

Voor meisjes heeft O&O groepen voor 6-7 jarigen (eindgroep 2 en groep 3 van de basisschool), voor 8-9 jarigen (groep 4-5), 10-11 jarigen (groep 7).

Voor de kinderen uit groep 8 en de middelbare school (tot ongeveer 15 jaar) zijn er de groepen turnen vanaf 12 jaar. Ook dames en heren kunnen bij O&O terecht voor toestelturnen op recreatief niveau.

Houd je van bewegen, van muziek, ben je lenig en vind je gymnastiek een leuke sport? Bij ritmische gymnastiek laat je op het ritme van muziek je oefeningen zien. Vind je het springen erg leuk? Neem dan een kijkje bij de springgroep.

“Niet alleen de bewegingen op de mat, maar ook de verbindingen die we leggen buiten de gymhal vormen de kracht van onze O&O gymnastiekvereniging – waar inspanning, vriendschap en groei samenkomen.”

Ontdek O&O

Proefles aanvragen?

Wil je graag ontdekken wat Gymnastiekvereniging Oefening & Ontspanning (O&O) te bieden heeft? Vraag dan een proefles aan! Of je nu geïnteresseerd bent in turnen, ritmische gymnastiek, streetdance, conditietraining of jazz dans, wij verwelkomen je graag om onze activiteiten uit te proberen. Neem contact met ons op om een proefles aan te vragen en ervaar zelf de leuke en stimulerende sfeer bij O&O. We kijken ernaar uit je te ontmoeten en je te laten zien hoe leuk sporten bij onze vereniging kan zijn!

Inschrijven

Ben jij al overtuigd?

Wil je lid worden van O&O? Schrijf je dan vandaag nog in! We verwelkomen je graag.

Digitaal inschrijven

Inschrijfformulier downloaden