Sponsoring

Een structurele financiële injectie door sponsoring is voor nagenoeg iedere sportvereniging onontbeerlijk. Sponsor worden van een sportvereniging gebeurt uit verschillende overwegingen. De één sponsort vanuit hoofdzakelijk maatschappelijke betrokkenheid, de ander vanuit commerciële belangen. Allemaal steunen ze echter de vereniging in het bereiken van haar doelstellingen. Met een terugtredende overheid op het vlak van subsidies wordt het belang van het vinden en behouden van sponsors alsmaar groter. We mogen ons als vereniging gelukkig prijzen met de trouwe sponsors die we hebben, maar zijn daarnaast steeds op zoek naar nieuwe sponsors.

Sponsorpakketten

Voor elk wat wils!

Sinds begin 2009 is gestart met het vormgeven van het sponsorbeleid binnen de vereniging. Door een aantal enthousiaste leden is de sponsorcommissie opgericht. Deze commissie houdt zich bezig met alle taken rond sponsoring, waaronder het meerjarenbeleid op het gebied van sponsoring. Op initiatief van de sponsorcommissie is in september 2010 de Stichting Business Club O&O Zwijndrecht opgericht.

Sponsorvormen
Gymnastiekvereniging O&O Zwijndrecht biedt voor sponsors uitstekende kansen om naamsbekendheid op te bouwen. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor sponsoring, neem dan contact op met de sponsorcommissie via sponsoring@o-en-o-zwijndrecht.nl. De sponsorcommissie heeft de sponsor- en reclamemogelijkheden op een rijtje gezet:

Ieder eenmalig of jaarlijks bedrag is welkom. We plaatsen een reclamebord van uw bedrijf (200 x 100 cm) in onze turnhal. Hiervoor betaalt u het eerste jaar € 250,00 en ieder volgend jaar € 200,00. U denkt groter en wil lid worden van de businessclub tegen betaling van € 750,00 per jaar. Dit is dan inclusief het reclamebord. Bovendien bieden we dan adverteermogelijkheid in onze nieuwsbrief.

Onze sponsoren

Hieronder staan onze sponsoren op een rijtje.