Business Club O&O

Eerste lokale ondernemer bij Business Club O&O Zwijndrecht

Afgelopen maandag heeft Farhad Hosseini van FRS Fietsen aan het Willem Ruysplein 20, zijn handtekening gezet onder het contract met de Business Club O&O Zwijndrecht. Farhad Hosseini heeft inmiddels een grote sortering in fietsen voor diverse doelgroepen. Hij wil met O&O een echt partnership op starten.

vlnr Farhad Hosseini, Paline den Hartog, turner Thijs Oosterling en Charles Uytdehaag

Op dit moment wordt nagedacht over mogelijke acties die we vanuit beide partijen kunnen ondernemen. Naast de franchise-onderneming van Specsavers Zwijndrecht is dit nu de eerste lokale ondernemer - en nog wel heel dicht in de buurt - die de aansluiting zoekt met de Business Club van O&O.

Bent U toe aan een nieuwe fiets voor uzelf of voor de kinderen...denk eerst even aan FRS-Fietsen!

Wij zijn als Business Club blij met de versterking en wensen Farhad Hosseini goede zaken en een prima samenwerking toe.

Specsavers doneert aan O&O Zwijndrecht

Tijdens de eerste bijeenkomst van Business Club O&O Zwijndrecht bij Baan bedrijfskleding in Barendrecht, werd de voorzitter van de 92 jaar oude gymnastiekvereniging blij verrast door Specsavers. Uit handen van Marc van Wingerden, directeur van Specsavers Zwijndrecht ontving Pauline den Hartog een cheque van €  850,--.

Lees meer: Specsavers doneert aan O&O Zwijndrecht

CaTeC BV sluit zich aan bij de Business Club O&O

Na het notarieel vastleggen van de Stichting Business Club O&O Zwijndrecht eind vorig jaar komen de inschrijvingen dit jaar op gang. Eerder dit jaar sloten Specsavers (Zwijndrecht) en PreVita Gezondheidsmanagement (Alblasserdam) zich officieel aan bij de BC. Nu is het de beurt aan CaTeC BV uit Wateringen. Wij zijn als Sponsorcommissie zeer verheugd met het groeiend aantal bedrijven dat zich aansluit.

 

Namens het bestuur willen we Hans Oosterling (CaTeC BV) dank zeggen voor zijn steun aan de Business Club en daarmee tevens aan de vereniging O&O!

We wensen alle deelnemers aan de BC een prettige samenwerking en een gezellige tijd toe!

Sponsorcontract met CEK-Gymnastics

Met het aangaan van een driejarig sponsorcontract met de Zwijndrechtse onderneming CEK-Gymnastics is het jaar 2013 voor de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O&O goed van start gegaan. De ondertekening van het sponsorcontract vond plaats ten tijde van de nieuwjaarsreceptie op zaterdag 5 januari j.l.
Met de ondertekening van het driejarig contract, met een mogelijke verlenging van één of twee jaar, is CEK-Gymnastics executive sponsor van de vereniging geworden.

CEK is importeur en leverancier van GK Elite Sportswear-turnkleding. De ruime sortering  is te bezichtigen in de showroom gevestigd aan de Uilenkade of de website www.cek-gymnastics.com

Beide partijen hebben veel vertrouwen in de aangegane verbintenis.


Aanvullende gegevens