Business Club O&O

10% korting bij onze sponsors

Op vertoon van de O&O-ledenpas krijgt u korting bij de volgende sponsors:

Goedegebuure Notariaat
Goedegebuure Notariaat is gevestigd aan de Rotterdamseweg 40, heeft klanten in de brede regio en biedt alle notariële diensten aan zowel particuliere als zakelijke klanten. Het kantoor onderscheidt zich door een persoonlijke en toegankelijke aanpak en een goede prijs-kwaliteitverhouding. Het kantoor heeft een ervaren en goed op elkaar ingespeeld team van medewerkers, met specialisten onder andere op het gebied van familierecht en estate planning, echtscheiding, ondernemingsrecht en schepen.
Als lid van de business club biedt Goedegebuure Notariaat aan leden van O&O een korting van 10% op het honorarium.

Voor meer informatie kunt u terecht op de website van het kantoor: www.goedegebuurenotariaat.nl of telefonisch (078-612 64 66) of per mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). U bent van harte welkom voor een nadere kennismaking.


Specsavers
Specsavers is gevestigd aan Hof van Holland 64, 3332 EH Zwijndrecht telefonisch te bereiken op 0786196642. website : www.specsavers.nl/Specsavers. Specsavers biedt als lid van de businessclub alle O&O leden 10% korting (behalve op de aanbiedingen). Specsavers biedt een geweldige combinatie van een uitgebreid en kwalitatief aanbod, veel waarde voor uw geld en professionaliteit. Specsavers beschikt over een zeer ruim en kwalitatief hoogwaardig assortiment van meer dan 1.500 verschillende monturen.


FRSfietsen
FRSfietsen is gevestigd aan IJsselmeer 30 3332 EX Zwijndrecht, telefonisch te bereiken op 0786123300. website: www.frsfietsen.nl. Frsfietsen biedt als lid van de businessclub alle O&O leden 10% korting op alle onderdelen (van Achterlicht tot Zadeltas). FRSfietsen geeft minimaal 10% korting op de adviesprijs van een nieuwe fiets (behalve op de aanbiedingen).

Van den Berg Machines
Van den Berg Machines B.V. is een speciaalzaak voor alle soorten tuin-en parkmachines en gereedschappen. Het bedrijf van Hans en Doriene van der Helm, de ouders van Jens en Thomas is dan wel gevestigd in Pijnacker, wat voor velen misschien niet echt in de buurt te noemen is, de grote showroom met een enorm assortiment tuingereedschappen is zeker de moeite van een autoritje waard.
Thuiswinkelen is ook mogelijk via webshop.bergmachines.nl, waarbij je als O&O lid 10% korting krijgt op alle aankopen.

Delftsestraatweg 26a
2641 NB Pijnacker
015-3696841
www.bergmachines.nl

Baan Bedrijfskleding
Bent u op zoek naar functionele en veilige kleding, of wilt u weten wat er op het gebied van de veiligheidschoenen of andere persoonlijke beschermingsmiddelen te koop is, dan kunt u terecht bij Baan Bedrijfskleding B.V. Baan is opgericht in 1946, Veiligheid en kwaliteit heeft altijd hoog in het vaandel gestaan bij ons bedrijf; het begint met doen wat je hebt beloofd. In 1999 hebben we al onze processen beschreven en het ISO 9001 certificaat gehaald . Deze certificering in combinatie met het CE merkteken dat op al de geleverde producten is terug te vinden geeft een zekere garantie dat onze dienstverlening en onze producten van goede kwaliteit zijn.
Als lid van de business club biedt Baan aan leden van O&O een korting van 10% op het hele assortiment.

Bestel via internet : https://www.baanbedrijfskleding.nl en vermeld dat je lid bent van O&O.
Baan is gevestigd aan Bijdorp Oost 50, 2992 LA Barendrecht, open van 8.00 uur tot 17.00 uur en vrijdag tot 15.30 uur
E-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Fysiotherapie "De Lus" nieuwe sponsor

O&O-sponsorcommissie verwelkomt met veel genoegen Fysiotherapie “De Lus” als nieuw lid van de O&O-Businessclub. Vrijdag 14 maart vond de officiële ondertekening van het contract plaats. Het contract werd namens Fysiotherapie “De Lus” ondertekend door de heer Ton Ringlever. Marcel Geurts zette zijn handtekening namens de O&O-sponsorcommissie.

Beide partijen zien de meerwaarde van deze verbintenis. 

Fysiotherapie “De Lus” is geen onbekende in Zwijndrecht en is met drie locaties voor iedereen bereikbaar. Fysiotherapie  “De Lus” is gespecialiseerd in het verlenen van hulp aan mensen die problemen ervaren met bewegen. Pijn, beperking en een verlies van levenskwaliteit zijn hiervan vaak het gevolg. De hulpverlening richt zich op het opheffen of beperken van dit verlies.

In hun praktijk is deskundigheid op verschillende fysiotherapeutische domeinen aanwezig. Naast algemeen fysiotherapeuten zijn er manueeltherapeuten, sportfysiotherapeuten, kinderfysiotherapeuten, een bekkenfysiotherapeute, een geriatrisch fysiotherapeute en een oncologisch fysiotherapeute werkzaam. Allen voldoen aan de door de beroepsgroep geformuleerde eisen ten aanzien van scholing en accreditatie.

Meer informatie is te vinden op de site www.fysiodelus.nl


 

Nieuw lid Business Club

Notariaat Goedegebuure treedt toe tot de Business Club van O&O

Donderdag 4 juli 2013 werd door de heer Onno Kastelein namens het Notariskantoor Goedegebuure en de heer Marcel Geurts namens de Business Club O&O onder toeziend oog van notaris Anca Goedegebuure en Pauline den Hartog, voorzitter van de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O&O, het Business club contract getekend. Met deze ondertekening treedt het Notariaat toe tot de Business Club van de vereniging.

 

Goedegebuure Notariaat & Estate Planning is een goede bekende in de Zwijndrechtse gemeenschap waar iedereen terecht kan voor zijn/haar vragen op notarieel gebied – zowel particulier als zakelijk.

O&O heeft bij het opstellen van alle contracten die nodig waren voor het realiseren van de uitbreiding van de turnaccommodatie aan de Uilenvliet dankbaar gebruik gemaakt van de deskundigheid en de adviezen waarmee het  Notariskantoor haar heeft ondersteunt.

Onno Kastelein is bekend met de turnsport. Hij is jaren trainer geweest bij de Ambachtse turnvereniging waarvan zijn vader voorzitter was. Ook Anca Goedegebuure heeft affiniteit met de turnsport en is zelf enkele jaren lid geweest bij de vereniging.  Het ontbreekt bij Goedegebuure Notariaat & Estate Planning in ieder geval niet aan een hart voor de turnsport.

Beide partijen zijn overtuigd dat met deze verbintenis er een win-win situatie is ontstaan. Het notariskantoor genereert hiermede bekendheid onder het duizendtal O&O-verenigingsleden - waaronder zowel breedte-, wedstrijd-, als topsporters. Voor O&O een welkome financiële ondersteuning.

Pauline den Hartog is zeer verheugd met de komst van de nieuwe sponsor. ’De aanbouw van de turnaccommodatie wordt nu werkelijkheid en dat zou niet kunnen zonder alle geweldige sponsoren.’

GK Sportswear steunt clubs

Clubs staan voorop bij de KNGU, en verdienen daarom alle mogelijk steun. In dit geval in financiële zin. Voor veel clubs zijn het namelijk lastige tijden op het moment. De KNGU en GK Elite Sportswear werken al sinds 2009 samen, maar vonden dat er meer uit hun samenwerking gehaald kon worden. Dit heeft geresulteerd in een nieuw sponsorcontract waar gymmend, turnend, springend en dansend Nederland van kan profiteren.

Turnpakjes, trainingspakken, braces, tape en nog veel meer. Alles is verkrijgbaar in de nieuwe online-winkel www.kngu-shop.nl. Alle producten worden geleverd door GK Elite Sportswear, welke al vele teams wereldwijd heeft aangekleed (ook onze Celine van Gerner!). Om het clubs nog makkelijker en aantrekkelijker te maken, is er een speciale actie voor clubs aangesloten bij de KNGU opgezet, de GK-clubactie

Hoe werkt het?
* Jouw club is aangesloten bij de KNGU
* Je plaatst een bestelling via www.kngu-shop.nl
* Je vult jouw verenigingsnummer in. Het verenigingsnummer van O&O is 1102099
* Jouw club krijgt 10% van je aankoopbedrag teruggestort aan het eind van het jaar
* Jij kan sporten op nieuwe toestellen!


 

Aanvullende gegevens