Business Club O&O

Een structurele financiële injectie door sponsoring is voor nagenoeg iedere sportvereniging onontbeerlijk. Sponsor worden van een sportvereniging gebeurt uit verschillende overwegingen. De één sponsort vanuit hoofdzakelijk maatschappelijke betrokkenheid, de ander vanuit commerciële belangen. Allemaal steunen ze echter de vereniging in het bereiken van haar doelstellingen. Met een terugtredende overheid op het vlak van subsidies wordt het belang van het vinden en behouden van sponsors alsmaar groter. We mogen ons als vereniging gelukkig prijzen met de trouwe sponsors die we hebben, maar zijn daarnaast steeds op zoek naar nieuwe sponsors.

Sinds begin 2009 is een aanvang gemaakt met het vormgeven van het sponsorbeleid binnen de vereniging. Door een aantal enthousiaste leden is de sponsorcommissie opgericht. Deze commissie houdt zich bezig met alle taken rond sponsoring en het meerjarenbeleid op het gebied van sponsoring.

Op initiatief van de sponsorcommissie is in september 2010 de Stichting Business Club O&O Zwijndrecht opgericht.

Sponsorvormen
Gymnastiekvereniging O&O Zwijndrecht biedt voor sponsors uitstekende kansen om naamsbekendheid op te bouwen. Onder de button 'Mogelijkheden' is een uitgebreid scala aan sponsormogelijkheden te vinden. Vindt u hier niet de door u gewenste uitingsmogelijkheden, dan is een afspraak met één van de sponsorcommissieleden voldoende om uw wensen te bespreken. U neemt hiervoor contact op via E-mail (sDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).


 

 

Aanvullende gegevens