Archief

Clubgevoel weer als vanouds

Clubgevoel weer als vanouds

Zoals menigeen inmiddels zal weten, is er lekkage geconstateerd in de valkuil. Mede om er achter te komen waar al het water vandaan komt en wat de schade is, moest de hele valkuil leeg.

Gelukkig heeft een heel aantal mensen gehoor gegeven ons daarmee - in dagdelen - te willen helpen. En wat is er hard gewerkt! Om 9.00 uur vanmorgen begonnen en tegen 17.00 uur was de valkuil helemaal leeg, alle blokken gesorteerd en weggezet en de hele zaal weer gestofzuigd.
Vanaf morgen kunnen alle trainingen dus weer gewoon doorgaan.

Hoewel iedereen zich vandaag keihard heeft ingezet, was er ook weer de gezelligheid van het - eindelijk - weer samen lekker aan de slag mogen en tijdens de (verplichte) eet- en vooral drinkpauzes is er weer veel bijgekletst met bekenden, maar ook kennisgemaakt met nieuwe mensen.
(Vanwege AVG hebben we geen foto’s met personen geplaatst)

Voor nu willen we iedereen die er vandaag bij was HEEL ERG BEDANKEN - want zonder jullie was het simpelweg niet gelukt! - en hopen met hen, maar ook met iedereen die vandaag even niet in de gelegenheid was, er een volgende keer weer een gezellig uitje van te mogen maken!

Valkuil 1Valkuil 2Valkuil 3Valkuil 4Valkuil 5Valkuil 6Valkuil 7Valkuil 8

Aanvullende gegevens