O&O turnsters in de prijzen

In de Rotterdamse Topsporthal nam de O&O-meisjes- en damesselectie toestelturnen met succes deel aan de districtscompetitie.

Het beste resultaat kwam op naam van O&O-E-team-2. Het team bestaande uit Cheyenne Roumou, Suzanne Esmeijer, Marit van Efferen en Dunya Bezemer werd knap eerste met 91,800 punten, gevolgd door het O&O-junioren-team. Dit team was samengesteld met Caithlin Karel en Corine van Strien en turnde 87,100 punten tweede bijeen.

In de D-categorie turnde het senioren-team zich met 88,00 punten naar de tweede plaats. De ploeg was samengesteld met Jara van Dijk, Lisa Schouten, Merel van Heezen, Layla Voerman, Ellen den Uijl en Day Grinuva.
Een gelijk resultaat behaalde het juniorenteam. Dit team kwam tot een totaalscore van 91,75 en bestond uit de turnsters Esmee Snijder, Gwen Bakker, Quinty Jöner, Morgan van Kriekingen en Milou van Schijndel.
Het tweede team senioren eindigde met 83,850 punten op de zesde plaats. Dit team was geformeerd met Anne Bezemer, Daphne Schellen, Merel van Zuuren, Kaylee van Sprang en Sarah den Otter.

O&O-turnsters Melissa Kaïsas, Yinthe Neeskens en Fabienne Bijl turnden hun competitie in een gezamenlijk team met turnsters van KDO en DVO. Zij werden in de jeugdklasse met 167,784 punten verdienstelijk derde.
Yuna Neeskens en Nynke Mourik kwamen in actie met Tessa van Pelt  en Jayda van den Oudenalder van OKK-Ridderkerk in de categorie MB-3. Met 153,175 punten eindigden zij op een vierde plaats.

Tot slot namen Celine Oirbans, Britta Schipper, Yasmine Verhagen, Suzanne van Tol, Suzanne Kunsel en Mariska Williams in Waalwijk als team deel aan het Nederlands kampioenschap. In de C-categorie wisten zij zich in een sterk en groot deelnemersveld goed te weren. Met 129,400 punten kwamen zij als tiende uit de strijd.
Celine Oirbans nam ook individueel deel aan de nationale titelstrijd. Zij turnde een goede wedstrijd. Haar eindscore van 43,233 punten was helaas niet voldoende voor een podiumplaats.

Junioren 1 en 2Junioren 1 en 2Seniorenteam 1 en 2Junioren-DCombiteam MB-3NK-teamCeline Oirbans

Aanvullende gegevens