Archief

Peuter en Kleuter instuif een groot succes

De door O&O in haar eigen turnaccommodatie georganiseerde peuter-kleuter-instuif is een groot succes geworden. Met een overweldigende opkomst van maar liefst honderdvijftien peuters en kleuters kon het bestuur dan ook meer dan tevreden zijn. Zij kijkt terug op een zeer geslaagd evenement.

De technische leiding had een uitnodigend parcours opgezet, waarin allerlei beweegvormen uit het nijntje-beweegprogramma was opgenomen. Het klimmen, klauteren, balanceren en springen kwam daarbij ruimschoots aan bod. In een apart “dansgedeelte” werd op een speelse manier aandacht besteed aan allerlei expressievormen. Tot slot konden de kinderen naar hartelust door de valkuil klauteren en springen op de lange trampolinebaan.

Na een uur intensief bewegen werden de peuters en de kleuters uitgenodigd in de kantine een pannenkoek te komen eten.

Bij de uitgang ontvingen de kinderen nog een nijntje-kleurplaat en de ouders informatie over het nut van het nijntje-diploma.

Zij die niet bij de instuif aanwezig konden zijn, kunnen voor informatie over het peuter-kleuter-programma contact opnemen met het secretariaat Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Peuter en Kleuter instuif pannenkoeken

Aanvullende gegevens