Nieuws

Jubilarissen

In het weekend van 9 januari zijn de jubilarissen in het zonnetje gezet. Normaal gesproken gebeurt dit tijdens de nieuwjaarsreceptie, maar omdat deze vanwege Covid-19 niet door kon gaan, zijn de bestuursleden in tweetallen bij de jubilarissen langs gegaan en hebben hen persoonlijk - op gepaste afstand - bloemen en een KNGU speldje overhandigd.

Jan Valk is op 1 januari 1960 lid geworden van O&O, wat betekent dat hij al 60 jaar lid is van onze vereniging. Heeft binnen onze vereniging meerdere functies vervuld, zo is hij tweede voorzitter geweest van 1971-1975 en daarna algemeen bestuurslid geworden van 1975-1999. In 1994 is hij lid van verdienste geworden en in maart 1999 is hij erelid geworden. In de afgelopen jaren heeft hij ook nog diverse andere speldjes gekregen, zoals het speldje voor langdurig lidmaatschap, de zilveren dasspeld en de gouden speld.Marjan Groeneweg is op 29 juli 1970 lid geworden van O&O, ook zij is dus al 50 jaar lid is van onze vereniging. Marjan is nog iedere week actief bij de groep op dinsdagochtend, onder leiding van Marry van der End.

Rombout Speelman is op 1 maart 1970 lid geworden van O&O, wat betekent dat hij al 50 jaar lid is van onze vereniging. Rombout is nog iedere week actief bij de heren conditiegym onder leiding van Joop Visser.Robert Schellen is als 5 jarige jongen lid geworden bij O&O, hij heeft zowel op recreatief als selectie niveau geturnd. Hij heeft zijn passie voor de sport onder andere overgedragen aan beide dochters, die ook actief turnen bij de club.
Robert is op dit moment nog steeds actief binnen in de vereniging en zet zich voor de volle 100% in, zo maakt hij ook nog deel uit van de stichting en is behoorlijk actief met het onderhoudsteam om klussen uit voeren aan onze eigen accommodatie aan de Uilenvliet.Monique Verboom is op 1 januari 1980 lid geworden van de bond, eerst bij gymnastiekvereniging ’t Swin, maar in 2001 heeft zij de overstap gemaakt naar O&O. Hier is ze trainster van de bovenbouw van de 4e divisie. In juli 2020 is zij secretaris geworden binnen het bestuur.Hennie Wattimena is op 9 mei 1995 lid geworden van O&O, wat betekent dat ook zij 25 jaar lid is van onze vereniging. Hennie is momenteel ondersteunend lid, maar heeft jarenlang haar lessen gevolgd bij Wil in ’t Veld op de maandagmiddag.Leanne van Nes is op 1 oktober 1995 lid geworden van O&O; ook zij is 25 jaar lid is van onze vereniging. Leanne traint iedere dinsdagavond bij Joop Visser; een groep die het toestel turnen nog niet verleerd is.Martijn Kuikman is op 12 april 1995 lid geworden van O&O, ook hij is dus 25 jaar lid is van onze vereniging. Martijn heeft jarenlang op hoog niveau geturnd binnen turnen heren. Momenteel is Martijn ondersteunend lid.Rob van Bommel is op 20 februari 1995 lid geworden van O&O, wat betekent dat hij 25 jaar lid is van onze vereniging. Rob is nog iedere week actief bij de heren conditiegym onder leiding van Joop Visser.

Aanvullende gegevens