Turnen heren

Turners geplaatst voor kwart finale NK

Onze jongens 2de en 3de divisie hebben zich allemaal weten te plaatsen voor de NK-kwartfinale. Zij kwamen tot deze prestatie op de door ons zelf in de Develhal georganiseerde districtsplaatsingswedstrijd.
Daarbij wisten de turners beslag te leggen op het nodige eremetaal. In de categorie instap 2de divisie was op het goud na alle overige te vergeven medailles voor onze mannen. Olivier van Musscher pakte met 103,600 punten het zilver, gevolgd door Dane Lopes die zich het brons liet omhangen. Hij turnde 102,950 punten bijeen. Door de grote deelname in deze categorie waren ook medailles voor de vierde en vijfde plaats. De medaille voor de vierde plaats was met 101,300 punten voor Niek Melkert en voor vijfde plaats met 100,150 punten kwam op naam van Finn Frederiksz.


In klasse pupil 1ste divisie was het goud voor Omar F’touh. Zijn score kwam uit op 96,00. In deze categorie kwam Braylin Timas Soares als vijfde uit de strijd.


Verder drongen tot kwartfinale door: Luc van Boxtel, Levi Kant, Jay van Zijderveld, Dion Middelveld, Floor de Jonge en Vigo de Jager.
De benjamins 1ste divisie kennen gezien de leeftijd geen landelijke wedstrijden. Voor Bas Melkert was het daardoor zijn laatste wedstrijd van dit seizoen. Hij kwam slechts 0,35 punten tekort voor ereschavot. Met 100,00 punten eindigde hij op de vierde plaats.

Aanvullende gegevens