Business Club O&O

Sponsorbrochure 'Sportief Ondernemend' 2013

De sponsorcommissie heeft de sponsor- en reclamemogelijkheden op schrift gesteld en presenteert deze in een overzichtelijke brochure. Zo wordt het voor iedereen mogelijk om snel inzicht te krijgen in de vele mogelijkheden die O&O te bieden heeft. De sponsorbrochure vindt u hier 'Sportief Ondernemend' (PDF, 6 MB).


Sponsor mogelijkheden

Gymnastiekvereniging O&O Zwijndrecht en Stichting Top Artistic Gymnastics (TAG) bieden u ruime mogelijkheden om naamsbekendheid te verwerven of uit te bouwen. Doordat zowel breedtesport als topsport onderdeel vormen van de vereniging, is lokale-, regionale-, en landelijke bekendheid als exposure mogelijk.

Wij hebben voor u sponsorpakketten samengesteld met een prima prijs-kwaliteitverhouding. Afhankelijk van uw bestedingslimiet of afhankelijk van uw exposure kiest u het pakket dat bij u past.

Naast de sponsorpakketten bieden wij ook enkelvoudige sponsormogelijkheden en maatwerkoplossingen zodat het praktisch onmogelijk is dat wij u niet van de juiste sponsorvorm kunnen voorzien!

Voor ondernemers die netwerken als belangrijk middel zien om hun bedrijf te promoten, adviseren wij aan te sluiten bij de Stichting Business Club O&O Zwijndrecht. Voor meer informatie kunt u terecht op onze Business Club website: www.businesscluboeno.nl

U treft een goed overzicht van de mogelijkheden in onze brochure ‘Sportief Ondernemend’.

Hebt u vragen of speciale wensen schroom niet om contact met ons op te nemen. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden!


Aanvullende gegevens