Nieuws

Foto's Jubileumshow en Finalistenhuldiging

De foto's van de jubileumshow en de finalistenhuldiging zijn hier te vinden: 

Fotoalbum O&O

Twee titels bij sportgala Papendrecht

Bij de het Sportgala Papendrecht is Vigo de Jager uitgeroepen tot sporttalent 2019. Hij heeft deze titel te danken aan zijn prestatie tijdens het Nederlands Kampioenschap. Vigo was tot deze eindstrijd doorgedrongen op de onderdelen ringen en rek. Op het onderdeel ringen eiste hij het brons voor zich op. Op rek kwam hij als vijfde uit de strijd.

Bij deze sportverkiezing werd Naomi Visser uitgeroepen tot sportvrouw 2019. Haar prestaties bij de nationale titelstrijd en de Wereldkampioenschappen waren doorslag gevend. Bij het Nederlands kampioenschap pakte zij het allround goud en bij de Wereldkampioenschappen wist zij met het nationale team zich te plaatsen voor de Olympische Spelen.

11e Sportgala Zwijndrecht

Vrijdag 24 januari jl. organiseerde de gemeente Zwijndrecht voor de 11e keer een Sportgala en huldiging voor sporters in verschillende categorieën. Dit jaar waren uit de inschrijvingen drie van onze leden uitgekozen als genomineerden voor de diverse titels.
In de categorie Sportman turner Bart Deurloo en bij de Sporttalenten Melanie Stout. Bij de categorie Sportcoach kon de jury geen besluit nemen wie de titel Sportcoach 2019 zou ontvangen. In alle wijsheid werd besloten de drie kandidaten: Rob van den Boomgaard-Honkbal- en softbalvereniging Zwijndrecht, Jaap Tak - ZZ & PC de Devel en onze eigen Joop Visser - Gymnastiekvereniging O&O, alle 3 tot Sportcoach van 2019 te benoemen.

Trots waren we zeker ook op het wederom “klasse” optreden van onze jazzdance dames. De Dance Crew danste een reprise van de dans die zij speciaal voor ons 100-jarig jubileum hadden samengesteld. Ondanks het werken op een “heel klein toneel” lukte het de dames om het publiek een meer dan fraaie demo voor te schotelen.

Nel Kortman heeft 10 jaar zitting gehad in het organisatie comité van deze Gemeentelijke huldiging. Zij werd hartelijk dankjewel gezegd voor deze lange periode zitting nemen in deze werkgroep. Een mooi bericht is zeker dat bestuurslid Marianne Dijkstra de taak van Nel heeft overgenomen.

Aanvullende gegevens