Nieuwsbrief

Een overzicht van zaken die de komende maand actueel zijn. De nieuwsbrief verschijnt maandelijks, en wordt ook in de verschillende lessen uitgereikt.

September 2022

Voorwoord van de voorzitter
Er wordt weer volop bewogen bij de vereniging; de zomervakantie lijkt alweer ver achter ons te liggen.
Binnenkort is er de vrienden- en vriendinnenweek waarbij onze jeugd-recreantenleden vrienden en vriendinnen mee mogen nemen naar hun les om hen te laten ervaren hoe leuk het is om bij onze vereniging te sporten. We hopen dat er weer veel kinderen enthousiast worden van onze lessen en lid willen worden van onze vereniging.
De Grote Clubactie gaat ook weer van start. Door loten te verkopen, kan er geld worden opgehaald voor onze vereniging. Met dit geld kunnen we leuke dingen doen voor onze vereniging, zoals het aanschaffen van nieuwe materialen en/of toestellen. We hopen dat jullie veel loten weten te verkopen. We wensen jullie veel succes met de verkoop!
En als we het dan toch hebben over geld ophalen voor de vereniging, wil ik ook de rommelmarkt alvast onder de aandacht brengen. Eindelijk kunnen we weer een rommelmarkt organiseren. In het verleden was dit een mooie bron van inkomsten, dus we zijn erg blij dat we er weer eentje kunnen organiseren. Dus mocht je je schuur of zolder opruimen en bruikbare spullen tegenkomen, bewaar ze dan nog even voor onze rommelmarkt!

Meisjes 6-7 jaar - Welhorst - woensdag 16.30-17.30 uur
Joëlle Wuisman heeft haar rooster ontvangen van school en er is gebleken dat zij de meisjes 6-7 jaar helaas niet meer kan lesgeven op de woensdagmiddag. Het bestuur heeft een enorme uitdaging voor de boeg om een nieuwe trainer voor deze groep aan te stellen, de eerste gesprekken staan gepland en we hopen uiteraard op goed nieuws. Aankomende weken zullen wij met diverse trainers werken om zo de lessen gewoon door te kunnen laten gaan. Het bestuur bedankt Joëlle graag voor haar inzet tijdens de trainingen en hopen haar in de toekomst nog een keer terug te mogen verwelkomen.

Reanimatiecursus
Een groot deel van onze trainers zal in het weekend van 1 oktober de reanimatiecursus gaan volgen of herhalen. Iris Nieuwstraten zal deze cursus verzorgen, wij wensen iedereen heel veel succes toe.

Ouderavond nieuwe selectieleden
11 oktober - aanvang 20.00 uur - kantine Uilenvliet
Alle ouders/verzorgers van nieuwe selectieleden zijn van harte welkom om aan te sluiten op de ouderavond van nieuwe selectieleden. Deze staat gepland op 11 oktober aanstaande om 20.00 uur in de kantine van onze sporthal aan de Uilenvliet. Inloop vanaf 19.45 uur, de avond zal starten vanuit het bestuur waarna een gesprek met één van de trainers zal plaatsvinden.

Geslaagd
Timo Zoetmulder is geslaagd voor het jurybrevet van turnen heren. Uiteraard feliciteren wij Timo van harte en wensen hem heel veel plezier en succes toe met het jureren.

Vrienden- en Vriendinnenweek tijdens de Nationale Sportweek
Van 16 t/m 25 september organiseert NOC*NSF in heel Nederland de Nationale sportweek.
O&O haakt hierop in met een Vrienden- en Vriendinnenweek van 19 t/m 24 september.
Alle leden van de recreantengroepen mogen zoveel vriendjes en/of vriendinnetjes meenemen als zij willen die tijdens de Vrienden- en Vriendinnenweek mee mogen doen.
Eerst alleen even kijken, mag natuurlijk ook, maar meedoen is waarschijnlijk wel net zo leuk.
Meedoen of een kijkje komen nemen, kost niets en brengt geen verdere verplichtingen met zich mee.

Promo Vierkant Vrienden en Vriendinnenweek 2022 1.jpgPromo Vierkant Grote Clubactie 2022 01

Grote Clubactie
Ook dit jaar doen wij mee met de Grote Clubactie. Door de lotenverkopers kunnen mooie prijzen gewonnen worden en met de verkoop van de loten kan de clubkas weer lekker aangevuld worden. Vorig jaar zijn er door onze leden 2725 loten verkocht, wat resuleerde in het fantastische bedrag van € 6.507,12.
Hopelijk wordt het dit jaar net zo’n succes!
De Grote Clubactie start zaterdag 24 september. Vóór die tijd worden de lotenboekjes uitgedeeld en zal er een begeleidende brief bij zitten met meer informatie.

O&O Familiedag
Zaterdag 8 oktober 2022 organiseren we de eerste O&O Familiedag in de turnhal aan de Uilenvliet.
Tijdens de familiedag is van alles te doen in de Uilenvliet!
Verdeeld over drie leeftijdsblokken is er inloop om te sporten in de turnhal. Iedere deelnemer krijgt een gratis stempelkaart om vier verschillende onderdelen uit te proberen. Nog meer onderdelen doen? Voor €0,50 kan je een extra stempelkaart kopen!
09.30 - 11.00 uur Nijntje beweegplein (2 t/m 5 jaar)
11.30 - 15.00 uur Beweegplein 6 t/m 11 jaar
15.00 - 17.00 uur Beweegplein 11 t/m 16 jaar
In de RG-hal is er rommelmarkt en in de kantine kan je genieten van bijvoorbeeld een lekker versgebakken pannenkoek!  
Zien we jullie deze dag?!
Meer info volgt op onze website en social media.
Heb je al vragen? Stuur een berichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Rommelmarkt
Onze jaarlijkse rommel-boeken-kleding-markt is terug! De opbrengst van de rommelmarkt komt ten goede aan het materiaalfonds. Op zaterdag 8 oktober van 10.00 – 14.00 uur is de rommelmarkt geopend.
Allerlei gebruikte spullen, boeken, platen, speelgoed, nog draagbare kleding enz. zijn van harte welkom. Woensdag 5 en donderdag 6 oktober kunnen de spullen worden ingeleverd tussen 19.30 – 21.00 uur bij de turnhal aan de Uilenvliet.

WK-team-ticket een feit
Onze turners Jordi Hagenaar en Martijn de Veer, hebben zich met hun medeteamgenoten gekwalificeerd voor de teamwedstrijden van de wereldkampioenschappen turnen die van 29 oktober t/m 6 november plaats gaan vinden In het Engelse Liverpool.
Het nationale team, naast Jordi en Martijn verder samengesteld met Loran de Munck, Jermain Grünberg en Yazz Ramshai, realiseerde het WK-startbewijs met hun elfde rangschikking bij de afgelopen week in München (Duitsland) gehouden Europese Kampioenschappen. De totaalscore kwam uit op 280,894 punten.
Van de genoemde turners kwamen op ieder toestel drie turners in actie. Het puntentotaal werd opgebouwd met 39,766 punten op vloer, 38,132 punten op voltige, 38,799 punten aan de ringen, 42,300 punten op sprong, 41,599 punten op brug en 40,298 punten aan het rek.

Let’s Dance!
De dames van de O&O Dance Crew zijn weer helemaal klaar voor het nieuwe seizoen. De eerste twee trainingen konden nieuwe dansers komen proeftrainen. Uiteindelijk zijn Tessa en Anne bij de groep gekomen. Nu gaat de groep weer lekker werken aan een aantal nieuwe choreo’s. Het eerste optreden staat dit jaar nog gepland, namelijk op 17 december tijdens de Winterfair in Zwijndrecht. Wie komt de Dance Crew weer aanmoedigen dit seizoen? Tot snel!

Dance Crew O&O.jpg

CEK Gymnastics is verhuisd
- alleen op afspraak nog te bezoeken -
CEK Gymnastics is al jarenlang voor ons een vertrouwd gezicht voor het aanschaffen van turnkleding, turnleertjes en nog vele andere artikelen rondom de gymnastiek/turnen. Helaas hebben wij onlangs het bericht ontvangen dat CEK de winkel heeft gesloten en het bedrijf verhuisd is.
Voor O&O leden is het nog mogelijk om langs te komen bij de showroom, dit is alleen nog mogelijk
op afspraak.  
De afspraak kan gemaakt worden via de website, via onderstaande link:
https://cek-gymnastics.com/pages/showroom
De turnkleding van de recreatie groepen (meisjes/jongens/springgroepen) is ook te bestellen via CEK, via onderstaande link:
https://cek-gymnastics.com/collections/zwijndrecht-o-o
Wanneer u niet zeker bent welke kleding u nodig heeft, overleg dit dan even met de train(st)er van de groep. De train(st)ers kunnen u hier verder mee helpen, of u kunt terecht bij de coördinator van de vereniging via mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Aanvullende gegevens