Dans

Wist je dat je bij O&O Zwijndrecht ook kunt komen dansen? Wij bieden dansles voor kinderen en volwassenen in de stijlen Jazzdance en Streetdance.

In de lessen werk je aan je danstechniek, kracht en lenigheid en werk je toe naar verschillende choreografieën. Gezelligheid staat voorop!

De lessen worden verzorgd door docenten met een KNGU licentie Dans.

Je kunt altijd twee gratis proeflessen komen volgen. Mail hiervoor naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Dansles in de regio Zwijndrecht, Hendrik-Ido-Ambacht en Dordrecht voor iedereen!
De lessen vinden plaats in de gymzaal Welhorst of Uilenvliet in Zwijndrecht.

Lesrooster met daarin Jazzdance en Streetdance

O&O Dance Crew

De O&O Dance Crew is een demogroep voor dansers vanaf 18 jaar mét danservaring. De groep treedt regelmatig op en doet ook mee aan danswedstrijden, waaronder de voorrondes van het NK Jazzdans. De Dance Crew werkt aan een uitgebreid repertoire van choreografieën, waarbij de nadruk ligt op jazz, maar ook op modern, streetdance en showdance. Aangezien de Dance Crew continu toewerkt naar nieuwe optredens, is het lastig om halverwege het seizoen in te stromen. 

Mocht je echter geïnteresseerd zijn om mee te dansen in de groep, neem dan contact op met leidster Lindy via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . In overleg met haar wordt er een datum gepland om eens te komen proeftrainen. 

Classic Jazz

Lekker een uur dansen en even alle dagelijkse dingen  vergeten, dat is waar het om draait bij Classic Jazz. Er wordt gedanst op  verschillende muziekstijlen van dance, top 40 muziek, jazz, nederlandstalig, klassiek tot hip hop en nog meer. Uitgangspunt van de les is de danscombinatie. Op  basis hiervan wordt er gewerkt aan lenigheid, kracht en danstechniek uit het klassiek ballet.  

Lees meer: Classic Jazz

Street Jazz

Street Jazz is ontstaan begin jaren '80 in New York. Vooral in de achterbuurten werd er veel op straat gedanst. Hier komt ook de naam vandaan. In Europa brak streetdance pas door in de jaren '90. Bij streetdance zijn veel bewegingen gericht op bewegingen uit videoclips. Streetdance verandert hierdoor eigenlijk continu.

Lees meer: Street Jazz

Aanvullende gegevens