Peuter & kleuter

Korte mededelingen

3 Podiumplaatsen voor O&O-turnsters

Afgelopen zaterdag, 16 september, was tijdens de 2e WK kwalificatie TD in Topsporthal Rotterdam het gehele podium bezet door O&O-turnsters.

Naomi Visser op de eerste plaats met een totaalscore van 53.717 punten, Eythora Thorsdottir op de tweede plaats met een totaalscore van 53.067 punten en Sanna Veerman op de derde plaats met een totaalscore van 52.950 punten.

Gefeliciteerd dames!

Promo Insta staand WK kwalificatie TD

O&O boekt succes bij Wereld Gymnaestrada

Bij de Wereld Gymnaestrada in Amsterdam van 30 juli t/m 5 augustus hebben onze turn(st)ers succes met hun verenigingsdemo.

De Wereld Gymnaestrada is een wereldgebeuren op gymnastiekgebied, dat eens in de vier jaar georganiseerd wordt - enigszins te vergelijken met de Olympische Spelen. De Wereld Gymnaestrada is een turnfeest waarbij turners en turnsters van jong tot oud uit de gehele wereld bijeen zijn om zelf te demonstreren (in groepsverband), alsmede de demonstraties van elkaar te bekijken. De Wereld Gymnaestrada kent evenals de Olympische Spelen een officiële Opening en een sluiting. Gedurende de week vinden er tal van massale buitendemonstraties plaats, alsmede (verspreid over acht hallen) vele verenigings- en binnendemonstraties. Daarnaast vinden er de nodige landenavonden en een FIG-avond plaats. Zo’n 19.000 turners en turnsters (buiten de toeschouwers) uit 60 landen nemen deel aan dit festijn.

Onze afvaardiging bestaat naast een viertal man/vrouw-leiding uit 12 turners, 8 turnsters, 8 RG-meiden en 12 spring(st)ers. Onze verenigingsdemo bestaat uit voltige-oefeningen, springwerk op tumblingbaan, pegasus en minitramp alsmede Ritmische Gymnastiek met gebruik van divers handgereedschap. Het geheel vormt een schitterend dynamisch door het publiek zeer gewaardeerd optreden.

GymnaestradaGymnaestradaGymnaestradaGymnaestradaGymnaestradaGymnaestradaGymnaestradaGymnaestradaGymnaestradaGymnaestradaGymnaestradaGymnaestradaGymnaestradaGymnaestradaGymnaestradaGymnaestradaGymnaestradaGymnaestradaGymnaestradaGymnaestradaGymnaestradaGymnaestradaGymnaestradaGymnaestradaGymnaestradaGymnaestrada

Demo’s O&O Dance Crew tijdens Verenigingendag Winkelcentrum Walburg

Aanstaande zaterdag, 19 augustus, geeft (een afvaardiging van) de O&O Dance Crew meerdere demo’s tijdens de Verenigingendag in Winkelcentrum Walburg. Je vindt de dames tussen 13:30 en 14:30 uur op verschillende plekken. Volg gewoon de muziek en kom de dames aanmoedigen!

Dance Crew in Uilenvliet

O&O RG meiden bij de Gymnaestrada op het Jeugdjournaal!

https://jeugdjournaal.nl/artikel/2485089-groot-gym-evenement-in-amsterdam-bijzonder-dat-het-hier-is

RG meiden bij de Gymnaestrada bij het Jeugdjournaal

Aanvullende gegevens