Welkom bij O&O Zwijndrecht, "Sporten doe je bij O&O"

Geslaagd!

Woensdagavond 10 november heeft Sarah examen gedaan voor haar niveau 3 opleiding. Na een leuke les met oefenvormen voor arabier en trampoline springen, mogen wij Sarah feliciteren, want zij is GESLAAGD!

Sarah

Landelijk zilver en brons

De jongens en heren van de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O&O zijn in Hoofddorp bij de eerste landelijke competitiestrijd voor teams goed van start gegaan. Drie van de vier teams turnden zich op het podium. Tweemaal zilver en eenmaal brons was het resultaat.

Op niveau 2 had O&O twee teams in de strijd. O&O-1, samengesteld met de turners Koen Kappetijn, Gijs Zijderveld, Ian Wever en Sebastiaan Pel, moest met een miniem verschil van slechts 0,45 punten het Sittardse Swentibold voor zich dulden. Het team liet zich met een totaalscore van 140,15 het zilver omhangen. O&O-2 bestaande uit Tristan Massie, Jelle van der Zouwen, Olaf de Nie, Thijs Eijkelenboom en Lance Visser rangschikte zich met 135,00 punten op de vijfde plaats. Individueel kwam Olaf met 68,60 punten als beste uit de strijd.

De O&O-pupillen Kian Olthoff en Yarsin Molla Farajzadeh vormden met de pupillen Tobias van der Vinne en Jamie Nap, beiden van KDO-Krimpen a/d IJssel, een gezamenlijk team en kwamen uit op het hoogste A-niveau onder de vlag van Top-Turnen-Zuid-Holland. Het team turnde zich met 243,85 punten verdienstelijk naar het zilver.

Tot slot kwamen Bart de Ruiter en Dennis Swinkels op niveau-1 in actie. Als gevolg van ziekte en vakantie moesten zij de strijd aangaan zonder Thijs Oosterling en de gebroeders Jens en Thomas van der Helm. Het wedstrijdsysteem “van elk team turnen er drie, waarvan de twee hoogste scores tellen voor het teamtotaal” betekende voor Bart en Dennis dat een mindere score niet opgevangen zou kunnen worden door een derde turner. Ondanks deze druk wisten zij zich goed staande te houden en lagen met 133,40 punten beslag op het brons.

Zilver Hoofddorp
Brons Hooffdorp

O&O-turnsters goed op weg

In Reuver is de nationale individuele titelstrijd voor de senioren 3e divisie massaal van start gegaan. Meer dan tweehonderdvijftig turnsters waren hiervoor ingeschrevenen en bonden in vijf verschillende poules de strijd aan. In poule vijf en zes deden de turnsters van de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O&O goede zaken.
In poule vijf turnde Celine Oirbans een stabiele wedstrijd. Met 44,367 punten eindigde zij knap op de tweede trede van het ereschavot. Mariska Willams rangschikte zich in deze poule met 42,417 op de achtste plaats.
In poule 6 eveneens voor O&O eremetaal. Dit kwam op naam van Yasmine Verhagen. Zij kwam tot een score van 44,167 waarmee zij beslag legde op het brons. In deze poule turnden zowel Britta Schipper als Suzanne van Tol zich verdienstelijk naar een zevende plaats.

Celine Oirbans
Yasmine Verhagen

Erepodium voor O&O-turners

In het Rotterdamse Topsportcentrum Rotterdam vond zaterdag 20 november de tweede competitiewedstrijd voor jongensteams plaats. De organisatie was in handen van de dictritscommissie Turnen Heren. Bij dit treffen, wisten de turners van O&O beslag te leggen op tweemaal goud en eenmaal brons.
Het pupillen-B-team, samengesteld met de turners Thije Zoetmulder, Olivier van Musscher, Jeremy Vogel, Finn Frederiksz en Dane Lopes, was oppermachtig. Met maar liefst twintig punten verschil eisten zij de hoogste trede van het ereschavot op. De eindscore bedroeg 276,217. Individueel trokken de O&O’ers ook aan het langste eind. Thije Zoetmulder eindigde als eerste, op de voet gevolgd door Olivier van Musscher die tweede werd. Jeremy Vogel noteerde een vierde en Finn Frederiksz een vijfde plaats.
In de bovenbouw niveau 5 kwam O&O ook als beste uit de strijd. De ploeg bestaande uit Fjodor Massie, Braylin Timas Soares, Vigo de Jager en Stijn Ammerlaan pakte het goud met 128,600 punten. Individueel was Fjodor Massie met zijn derde plaats de hoogst genoteerde O&O’er.
Bij de instap-klasse ging met 273,75 punten de hoogste eer naar de ploeg van Top-turnen-Zuid-Holland. O&O-turner Just van Rees maakte deel uit van dit team. In deze categorie was het brons voor O&O. Het team geformeerd met Danté Worthington, Bas Melkert, Myron Jansen, Jonas Dekker en Benjamin Vlasblom kwamen tot een puntentotaal van 269,383. Individueel eindigde Danté op een knappe tweede plaats.
Levi Kant maakte deel uit van een Mixed Team. Het team eindigde bij de pupillen-C op de vijfde plaats. Met zijn derde individuele rangschikking had Levi een flink aandeel in de totaal eindscore van 257,467 punten.
Tot slot was er die dag ook een meetmoment voor de allerjongste turners. De jeugdige Justin Blaas liet goed zien wat hij al in zijn mars had. Hij keerde huiswaarts met vier gouden en twee zilveren stickers.

Erepodium O&O

RG-turnsters in de prijzen

In Alphen aan de Rijn hebben de meisjes Ritmische Gymnastiek van O&O met succes deelgenomen aan de 2e najaarscompetitie voor groepen en duo’s.
In de bejamins-klasse voor groepen kwamen Julia Izeboud, Yselle Kleingeld, Juliet Landsmeer en Guusje van Musscher in actie. Hun oefening zonder materiaal werd gewaardeerd met een knappe score van 17,65, waarmee zij het goud opeisten. De formatie Seline Penning, Emily van Zessen, Alexia Barten, Nadise Koebrugge en Djinti Kleinhuis bond de strijd aan in pre-juniorencategorie. Met hun hoepelcompositie veroverden zij met 12,30 punten eveneens goud.
Bij de duo-optredens zonder materiaal waren de O&O-turnsters niet minder succesvol. Vooral de benjamins lieten van zich spreken. Het koppel Djinti Kleinhuis en Nadise Koebrugge kwam met 17,30 punten als eerste uit de strijd. Djinti formeerde ook een duo met Julia Izeboud. Deze formatie pakte met 16,70 punten het zilver. De combinatie Yselle Kleingeld en Alexia Barten completeerde het geheel. Zij lieten zich met 16,55 punten het brons omhangen. Bij de pre-junioren met hoepel rangschikten Emily van Zessen en Seline Penning zich met 16,400 punten op een zesde plaats.

RG O&O Alphen

Corona-update n.a.v. persconferentie 26 november 2021

Hoewel de maatregelen, restricties en verplichtingen na de vorige persconferentie voor ons ‘meevielen’, komen we er nu minder ongeschonden vanaf.

Op een aantal op de vorige keer door ons aangegeven maatregelen, restricties en verplichtingen zijn verscherpingen toegepast en zijn er een paar bij gekomen, maar de grootste ingreep, is de sluitingstijd van 17.00 uur, die ons heel rauw op ons dak kwam vallen. Hierdoor kan er niet anders dan grof in de lesroosters gesneden worden. Helaas kost dit tijd en omdat wij er niet op voorbereid waren, kunnen wij daarom niet per direct aanpassingen doorgeven. Inmiddels is er hard aan de lesroosters gewerkt en zijn die door de trainers doorgegeven.

De al wel bekende maatregelen, restricties en verplichtingen en de daarop toegepaste verscherpingen en/of toevoegingen, is als onderstaand:

• Houd 1,5 m afstand buiten de zaal. Niet tijdens training
• Was regelmatig je handen
• Hoest in je elleboog
• Gebruik wegwerpzakdoekjes en gooi die na gebruik weg
• Blijf bij Corona gerelateerde klachten thuis en laat je testen. Ook als je gevaccineerd bent
• Kinderen tot 12 jaar thuis houden bij verkoudheidsklachten
• Van iedereen van 18 jaar en ouder dient elke keer voor binnenkomst in de sportlocatie de 3G Corona QR-code gescand te worden en mag de sportlocatie pas betreden worden als de code goedgekeurd is in combinatie met tonen van geldig legitimatiebewijs
• Ook bij een goedgekeurde Corona QR-code buiten de zaal mondkapje verplicht vanaf groep 6 basisschoolleeftijd. Tijdens de training niet nodig
• Douches en kleedkamers mogen gebruikt worden
• Geen publiek tijdens trainingen en wedstrijden
• Kantine Uilenvliet niet toegankelijk voor niet-leden
• Lessen en trainingen tot 17.00 uur

Vertrouwend op uw begrip en medewerking.

Met sportieve groet,

Bestuur O&O Gymnastics Zwijndrecht

Corona Maatregelen

Noodroosters

Vanwege de nieuwe Coronamaatregelen, zijn wij genoodzaakt tot nader bericht noodroosters te hanteren.

Klik op onderstaande link. Het lesrooster zal dan geopend worden in een nieuw venster en is te downloaden als pdf bestand.

Noodrooster recreanten

Noodrooster RG hal voor trainers

Vragen? Neem contact op via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Corona-update n.a.v. persconferentie 14 december 2021

Inmiddels zult u al wel vernomen hebben dat de huidig geldende Corona-maatregelen verlengd worden t/m vrijdag 14 januari 2022.

Helaas houdt dit daarmee gelijk voor ons - en voor u - in dat de lesroosters zoals ze zondag 28 november ingegaan zijn, zullen blijven gelden t/m 14 januari 2022.

Wederom vertrouwen wij op uw begrip.

Met sportieve groet,

Bestuur O&O Gymnastics Zwijndrecht

Corona update 2021 12 14

Aanvullende gegevens