Welkom bij O&O Zwijndrecht, "Sporten doe je bij O&O"

Turnsters kampioen

In onze eigen turnhal hebben de turnsters van de vierde divisie beslag gelegd op de kampioenstitel. Ook het zilver kwam in onze handen.

De formatie O&O-1, bestaande uit Mayke van Berghe, Anna Bakker, Caithlin Karel en Jara van Dijk, eiste het kampioenschap op met 133,650 punten. O&O-2 was samengeteld uit de turnsters Lisa Schouten, Suzanne Kunsel, Vera Nederhof, Anne Bezemer en Layla Voerman. Dat beide teams aan elkaar gewaagd waren, bleek uit de einduitslag. Met slechts 0,65 punten verschil veroverde team-2 met 133,100 punten het zilver.

Individueel kwam Jara van Dijk als beste uit de strijd, Lisa Schouten werd knap derde.

GOUD EN ZILVER VOOR O&O-TURNSTERS

NK-tickets voor O&O-turners

Bij de in het weekend van 9 en 10 maart in Almere gehouden halve finale toestelturnen voor teams hebben onze turners goede zaken gedaan. Alle deelnemende teams hebben zich geplaatst voor de nationale eindstrijd. Deze vindt plaats op 7 april a.s. in Alkmaar.

In de 2e divisie stelde het seniorenteam, samengesteld uit Thijs Eijkelenboom, Paul de Jongh, Koen Kappetijn, Ian Wever, Gijs Zijderveld en Jelle van de Zouwen, het finale ticket veilig middels een zilveren medaille. Op het laatste onderdeel rek moesten zij de winst uit handen geven. De eindscore kwam uit op 208,199 punten. Individueel werd Thijs Eijkelenboom derde.

Bij de pupillen van de 1e divisie kwam namens O&O Danté Worthington in actie in het samengestelde team met KDO-Krimpen a/d IJssel en DOTO-Bergschenhoek. Het team drong met 262,933 punten als tweede door tot de eindstrijd. Danté had in deze eindscore een belangrijke inbreng. Individueel voerde hij met 92,033 punten de lijst aan.

Ook Olivier van Musscher kwam individueel met 68,433 punten op niveau 4 als beste uit de strijd. Hij maakte deel uit van het gezamenlijke team met SV Borne ’28 en OKK-Gorinchem. Zijn grote inbreng was niet voldoende voor het eremetaal ,maar wel voor het NK-startbewijs. Het team eindigde met 189,200 punten op de vierde plaats.

In de eredivisie bonden Yarsin Molla Farajzadeh, Kian Olthoff (beide jeugd) en Lucas van den Kieboom (junior-1) individueel de strijd aan. Alle drie plaatsten zij zich voor het NK van 22 en 23 juni a.s. in het Rotterdamse Ahoy.

NK-ticket voor O&O-turnersIMG-20240310-WA0004

Mededeling Ouder & Kind Gym op vrijdagen

Helaas kunnen de Ouder & Kind lessen op de vrijdagen (van 09.00 - 10.00 uur) tot nader bericht nog niet plaatsvinden.

Vrijwilligers gezocht!

 

Vrijwilligers

Enquete

Wij zijn als vereniging en lesgevers benieuwd of de recreatie lessen die uw kind bij O&O volgt aansluiten bij de behoefte. Hiervoor hebben we een enquête ontwikkelt, welke u in de begeleidende brief aantreft. Wij stellen het heel erg op prijs als uw kind al dan niet samen met u deze invult. Zie voor meer informatie en de enquête de begeleidende brief.

De enquête kan ook digitaal worden ingevuld; Klik hier.

 

Turn instuif

Nu wij weer (bijna) als vanouds binnen mogen sporten, zijn wij benieuwd of jij jouw talenten wilt komen laten zien in onze eigen turnhal.

Ben je 5, 6 of 7 jaar en vind je bewegen leuk? Kom dan langs op onze Turn instuif.

Zaterdag 3 juli van 13.30 - 15.00 uur, Turnhal O&O, Uilenvliet 1.

Wij zouden jou graag bij onze jongens turnen, meisjes turnen en Ritmische Gymnastiek teams verwelkomen!

Houd ook onze socials in de gaten of neem bij vragen contact op met onze verenigingsmanager, Kevin den Uijl, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of ons secretariaat, Monique Verboom, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Mededeling

Ondanks de recentelijke richtlijnen van het RIVM houden wij het brengen en halen van kinderen nog zoals het nu is. Dit betekent dat ouders de Uilenvliet nog niet in mogen bij het halen en brengen. We handhaven deze maatregel, omdat er nog steeds onderling 1,5 meter afstand gehouden moet worden en dat lukt niet als er te veel ouders in de Uilenvliet zijn.

Vertrouwend op uw begrip
Bestuur O&O Gymnastics

Mededeling ouders

Bart naar Tokyo

Bart (en team) succes!

Bart en zijn team vertrekken binnenkort naar Tokyo om daar deel te nemen aan de Olympische Spelen.

Graag wensen wij hen allemaal heel veel succes (en plezier natuurlijk)!

Bestuur O&O Gymnastics (en team)

Bart naar Tokyo

Aanvullende gegevens