Welkom bij O&O Zwijndrecht, "Sporten doe je bij O&O"

RG start in Alphen aan den Rijn

De meisjes van onze afdeling Ritmische Gymnastiek gingen hun wedstrijdseizoen op 22 januari van start in Alphen aan de Rijn. Bij deze eerste ontmoeting wisten zij beslag te leggen op twee zilveren en een bronzen medaille.

Het eerste zilver kwam op naam van Djinti Kleinhuis. In de klasse pre-junior-2011 behaalde zij dit resultaat met haar baloefening. Haar compositie werd gewaardeerd met 23,750 punten. Alexia Barten eindigde hierbij met 22,95 punten als vijfde en Julia Izeboud met 22,200 punten als zesde.

Het tweede zilver kwam op het conto van het senioren duo Rosalie van den Berg en Lente Zwaal. Zij kwamen in actie met een knotsoefening. Met hun score van 23,500 punten turnden zij zich naar plek twee.

Giang Ly liet zich het brons van de junioren-2008 omhangen. In deze categorie moesten er twee oefeningen worden getoond. Haar puntentotaal 47,100 (hoepel 21.550, lint 25,550) was voldoende voor het brons.

Bij de junioren-2010 kwam Selina Penning met haar totaalscore van 47,300 punten voor haar hoepel- en lintoefening net te kort voor het erepodium. In de klasse duo-prejunioren onderging de combinatie Djinti Kleinhuis en Nadine Koebrugge met hun optreden zonder materiaal het zelfde lot. Het duo Alexia Barten en Yselle Kleingeld kwam hierbij met 24,600 punten als vijfde uit de strijd.

Een vijfde plaats was ook weggelegd voor Guusje van Musscher. Zij turnde haar wedstrijd in de benjamincategorie. Haar baloefening werd beloond met 21,950 punten.

Zilver voor Djinti KleinhuisRG-jonkies

Céline Oirbans de beste

In Weert werd op 21 en 22 januari de derde plaatsingswedstrijd voor dames toestelturnen geturnd. Wij waren hierbij vertegenwoordigd in de derde divisie senior. Céline Oirbans kwam hierbij als beste uit de strijd.

Céline pakte het goud met een totaalscore van 43,400 punten. Zij bouwde de score op met 11,25 punten op sprong, 11,600 punten op brug, 9,15 punten op balk en 11,400 punten op vloer. Met dit resultaat drong zij door tot de halve nationale eindstrijd. Milou van Schijndel en Amber Donjacour plaatsen zich even eens voor de halve finale. Suzanne van Alebeek kwam hiervoor net iets tekort en moest deze plaatsingswedstrijd als eindstation zien.

Celine pakt het goud

Successen voor turnen heren

Bij de op zaterdag 21 januari in Zoetermeer gehouden districtswedstrijden turnen heren hebben onze turners opnieuw van zich laten horen. In alle categorieën waaraan werd deelgenomen, wisten zij zich op het ereschavot te turnen.

De pupillen-B overtuigden opnieuw. Het team, samengesteld uit de turners Jonas Dekker, Finn Frederiksz, Djamilo Hoorweg, Thomas Jiskoot en Levi Kant, pakte met een overmacht van zeventien punten het goud. De eindscore kwam uit op 275,017 punten. Individueel kwam Finn hierbij als beste uit de strijd, gevolgd door zijn clubgenoot Thomas die op de tweede plaats eindigde.

In de klasse pupillen-C trokken wij, gecombineerd met Velocitas-Gouda, eveneens aan het langste eind. Onze turners Myron Jansen, Bas Melkert en Job Donkers hadden een belangrijk aandeel in het puntentotaal van 275,450. Individueel ging de winst naar Job en werd Myron knap tweede.

Bij de instappers kwamen wij in actie zowel onder het vaandel van Top-turnen-Zuid-Holland alsmede met twee eigen teams. Het team Top-turnen-Zuid-Holland met o.a. de onze turners Just van Rees en Manoh Hoorweg liet zich met 284,450 punten het goud omhangen. Het zilver was met 265,700 punten voor het O&O-team-2, samengesteld uit Twan Stolk, Kanstantsin Novik, Jens de Waard en Justin Blaas. O&O-1 vormde een team met STHW-Den Haag. Onze vertegenwoordiging bestond uit Brett van Bruchem, Benjamin Vlasblom en Elijah Havenaar. Met 245,900 punten eindigden zij op de vijfde plaats. Individueel werd Just tweede. Manoh viel met zijn vierde rangschikking net buiten de het podium.

De junioren-C en jeugd-B kenden alleen een individuele strijd. Bij de junioren-C ging het goud met 64,55 punten naar Olivier Kijkuit. In deze categorie kwam Joëwi Schilperoort slechts 0,7 punten tekort voor het eremetaal. Hij werd vierde. Een zelfde lot onderging Vigo de Jager in de jeugd-B-klasse. Ook voor hem een vierde plaats. Thije Zoetmulder turnde zich daarentegen wel naar het ereschavot. Met 66,000 punten was het zilver voor hem.

Goud voor pupillen-B-teamGoud voor pupillen-C-teamZilver voor instap-O&O-2-teamGoud voor Olivier KijkuitZilver voor Thije Zoetmulder

Personeelsadvertentie Leiding meisjes 6/7 jaar

GEZOCHT
Leiding meisjes 6/7 jaar

voor de woensdagmiddag in de Welhorst van 16.30 tot 17.30 uur.

Bij voorkeur gediplomeerd  (niveau 3 licentie van de KNGU) of onderwijsassistent / Pabo / Cios etc.

Tegen vrijwilligersvergoeding.

Geïnteresseerd?
Stuur een mail met motivatie naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Personeelsadvertentie Leiding meisjes 6 7

Mededeling Ouder & Kind Gym op vrijdagen

Helaas kunnen de Ouder & Kind lessen op de vrijdagen (van 09.00 - 10.00 uur) tot nader bericht nog niet plaatsvinden.

Vrijwilligers gezocht!

 

Vrijwilligers

Enquete

Wij zijn als vereniging en lesgevers benieuwd of de recreatie lessen die uw kind bij O&O volgt aansluiten bij de behoefte. Hiervoor hebben we een enquête ontwikkelt, welke u in de begeleidende brief aantreft. Wij stellen het heel erg op prijs als uw kind al dan niet samen met u deze invult. Zie voor meer informatie en de enquête de begeleidende brief.

De enquête kan ook digitaal worden ingevuld; Klik hier.

 

Turn instuif

Nu wij weer (bijna) als vanouds binnen mogen sporten, zijn wij benieuwd of jij jouw talenten wilt komen laten zien in onze eigen turnhal.

Ben je 5, 6 of 7 jaar en vind je bewegen leuk? Kom dan langs op onze Turn instuif.

Zaterdag 3 juli van 13.30 - 15.00 uur, Turnhal O&O, Uilenvliet 1.

Wij zouden jou graag bij onze jongens turnen, meisjes turnen en Ritmische Gymnastiek teams verwelkomen!

Houd ook onze socials in de gaten of neem bij vragen contact op met onze verenigingsmanager, Kevin den Uijl, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of ons secretariaat, Monique Verboom, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Aanvullende gegevens