Welkom bij O&O Zwijndrecht, "Sporten doe je bij O&O"

Bedankt voor alle ondersteuning!

Nu wij na lange tijd weer op onze eigen locaties naar binnen mogen, willen we graag iedereen bedanken die het mogelijk gemaakt heeft dat wij de afgelopen uitzonderlijke periode ook buiten hebben kunnen sporten.

• Collega-sportverenigingen HSV Zwijndrecht, Gymzaal Welhorst en Z.B.C ’97

• Basisschool Develhoek en CEK Gymnastics

• Gemeente Zwijndrecht en in het bijzonder alle betrokken medewerkers

En niet te vergeten al onze eigen trainers en trainsters die zich ook noodgedwongen hebben moeten aanpassen aan het eerst online en daarna buiten lesgeven op ongebruikelijke locaties, maar waarop wij trots zijn wat zij gepresteerd en neergezet hebben!

Binnensport per 4 juli

Onverwacht sneller en op een soepelere manier dan eerder aangekondigd, mogen de lessen en trainingen weer binnen gegeven worden!

De meeste locaties zijn door de gemeente vrijgegeven voor binnensport. Dit geldt jammergenoeg niet gemeentelijke sportaccommodaties Develhal en gymzaal Lunenburg (Duivenvoorde 4, Zwijndrecht), omdat technische eisen in relatie tot het protocol dit (nog) niet toelaten. In overleg met de gemeente wordt momenteel bekeken hoe we de lessen die daar plaatsvinden op een andere locatie kunnen geven.

Volgens een aangepast rooster - dat nog volgt -, kunnen de trainingen en lessen in de Uilenvliet met ingang van komende zaterdag, 4 juli, gaan plaatsvinden en met ingang van volgende week maandag, 6 juli, in de gemeentezalen, behalve in de gemeentelijke sportaccommodaties Develhal en gymzaal Lunenburg.

Voor wat de trainingen en lessen die normaliter in de gemeentelijke gymzaal Lunenburg gegeven worden, zal, waar mogelijk, voor vervanging gezorgd worden. De informatie hieromtrent zal volgen via de betreffende trainers.

Vertrouwend u hiermee weer voldoende geïnformeerd te hebben.

Met sportieve groet,

Het bestuur

 

Vrijwilligers gezocht!


Klik op de afbeelding voor een vergroting 

Enquete

Wij zijn als vereniging en lesgevers benieuwd of de recreatie lessen die uw kind bij O&O volgt aansluiten bij de behoefte. Hiervoor hebben we een enquête ontwikkelt, welke u in de begeleidende brief aantreft. Wij stellen het heel erg op prijs als uw kind al dan niet samen met u deze invult. Zie voor meer informatie en de enquête de begeleidende brief.

De enquête kan ook digitaal worden ingevuld; Klik hier.

 

Aanvullende gegevens