10% korting bij onze sponsors

Op vertoon van de O&O-ledenpas krijgt u korting bij de volgende sponsors:

Goedegebuure Notariaat
Goedegebuure Notariaat is gevestigd aan de Rotterdamseweg 40, heeft klanten in de brede regio en biedt alle notariële diensten aan zowel particuliere als zakelijke klanten. Het kantoor onderscheidt zich door een persoonlijke en toegankelijke aanpak en een goede prijs-kwaliteitverhouding. Het kantoor heeft een ervaren en goed op elkaar ingespeeld team van medewerkers, met specialisten onder andere op het gebied van familierecht en estate planning, echtscheiding, ondernemingsrecht en schepen.
Als lid van de business club biedt Goedegebuure Notariaat aan leden van O&O een korting van 10% op het honorarium.

Voor meer informatie kunt u terecht op de website van het kantoor: www.goedegebuurenotariaat.nl of telefonisch (078-612 64 66) of per mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). U bent van harte welkom voor een nadere kennismaking.


Specsavers
Specsavers is gevestigd aan Hof van Holland 64, 3332 EH Zwijndrecht telefonisch te bereiken op 0786196642. website : www.specsavers.nl/Specsavers. Specsavers biedt als lid van de businessclub alle O&O leden 10% korting (behalve op de aanbiedingen). Specsavers biedt een geweldige combinatie van een uitgebreid en kwalitatief aanbod, veel waarde voor uw geld en professionaliteit. Specsavers beschikt over een zeer ruim en kwalitatief hoogwaardig assortiment van meer dan 1.500 verschillende monturen.


FRSfietsen
FRSfietsen is gevestigd aan IJsselmeer 30 3332 EX Zwijndrecht, telefonisch te bereiken op 0786123300. website: www.frsfietsen.nl. Frsfietsen biedt als lid van de businessclub alle O&O leden 10% korting op alle onderdelen (van Achterlicht tot Zadeltas). FRSfietsen geeft minimaal 10% korting op de adviesprijs van een nieuwe fiets (behalve op de aanbiedingen).

Van den Berg Machines
Van den Berg Machines B.V. is een speciaalzaak voor alle soorten tuin-en parkmachines en gereedschappen. Het bedrijf van Hans en Doriene van der Helm, de ouders van Jens en Thomas is dan wel gevestigd in Pijnacker, wat voor velen misschien niet echt in de buurt te noemen is, de grote showroom met een enorm assortiment tuingereedschappen is zeker de moeite van een autoritje waard.
Thuiswinkelen is ook mogelijk via webshop.bergmachines.nl, waarbij je als O&O lid 10% korting krijgt op alle aankopen.

Delftsestraatweg 26a
2641 NB Pijnacker
015-3696841
www.bergmachines.nl

Baan Bedrijfskleding
Bent u op zoek naar functionele en veilige kleding, of wilt u weten wat er op het gebied van de veiligheidschoenen of andere persoonlijke beschermingsmiddelen te koop is, dan kunt u terecht bij Baan Bedrijfskleding B.V. Baan is opgericht in 1946, Veiligheid en kwaliteit heeft altijd hoog in het vaandel gestaan bij ons bedrijf; het begint met doen wat je hebt beloofd. In 1999 hebben we al onze processen beschreven en het ISO 9001 certificaat gehaald . Deze certificering in combinatie met het CE merkteken dat op al de geleverde producten is terug te vinden geeft een zekere garantie dat onze dienstverlening en onze producten van goede kwaliteit zijn.
Als lid van de business club biedt Baan aan leden van O&O een korting van 10% op het hele assortiment.

Bestel via internet : https://www.baanbedrijfskleding.nl en vermeld dat je lid bent van O&O.
Baan is gevestigd aan Bijdorp Oost 50, 2992 LA Barendrecht, open van 8.00 uur tot 17.00 uur en vrijdag tot 15.30 uur
E-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aanvullende gegevens