Business Club O&O

Specsavers doneert aan O&O Zwijndrecht

Tijdens de eerste bijeenkomst van Business Club O&O Zwijndrecht bij Baan bedrijfskleding in Barendrecht, werd de voorzitter van de 92 jaar oude gymnastiekvereniging blij verrast door Specsavers. Uit handen van Marc van Wingerden, directeur van Specsavers Zwijndrecht ontving Pauline den Hartog een cheque van €  850,--.
 
Stichting Specsavers Steunt is in 2010 in het leven geroepen om samen met de winkels iets terug te geven aan de lokale gemeenschap. Voor elke verkochte bril of verkocht hoortoestel doet iedere winkel een donatie aan de stichting. “Met het gespaarde bedrag worden lokale initiatieven die de samenleving ten goede komen gesteund”, aldus Marc van Wingerden.
 
specsaversdoneert_small
Pauline den Hartog van O&O Zwijndrecht geeft aan dat de vereniging diep geworteld zit in de Zwijndrechtse samenleving. “Een mooi gebaar en fijn dat er dan zoveel waardering is voor het werk dat O&O in Zwijndrecht doet”. Inmiddels is zij met het bestuur van de vereniging en de gemeente Zwijndrecht druk doende om de zo lang gekoesterde wens tot uitbreiding van de Uilenvliet te realiseren. “Ik heb echt een goed gevoel dat het ons na al die jaren van inspanning en aandacht vragen voor de ruimteproblematiek nu eindelijk gaat lukken!” aldus de optimistisch gestemde voorzitter. “We wachten vol spanning de ontwikkeling met betrekking tot onze aanvraag voor investeringssubsidie af, en staan te popelen om de handen uit de mouwen te steken!”.
Marc van Wingerden, zelf Business Club lid, ziet de samenwerking met O&O Zwijndrecht met vertrouwen tegemoet. Hij zegt hierover:”deze club met meer dan 1000 leden heeft een heel solide basis door de breedtesport en is niet afhankelijk van hypes of trends.”
 De Business Club O&O Zwijndrecht kon al met al terugzien op een zeer geslaagde avond met haar leden.
Hebt u als ondernemer interesse in deelname aan de Business Club O&O Zwijndrecht neem gerust eens contact op met Charles Uytdehaag, voorzitter van de Business Club (06-13132267). 

Aanvullende gegevens