Vertrouwenscontactpersoon (VCP) Daniëlle Strijbosch

Heb jij vragen of wil je graag met iemand praten over ongewenste situaties? Neem dan contact op met onze vertrouwenscontactpersoon.

Hieronder lees je meer informatie over wat een vertrouwenscontactpersoon precies voor je kan betekenen en stelt Daniëlle Strijbosch (de vertrouwenscontactpersoon binnen O&O) zich aan je voor.

Wat is een VertrouwensContactPersoon (VCP)?
Een VCP is binnen O&O het eerste aanspreekpunt voor iedereen die een vraag heeft over of te maken heeft met ongewenst / grensoverschrijdend gedrag. Dit kan van alles zijn, denk hierbij bijvoorbeeld aan pesten, belediging, discriminatie, agressie, (seksuele) intimidatie, bedreiging, mishandeling, doping, matchfixing, etc. Een gesprek met de VCP is vertrouwelijk.

De VCP fungeert als eerste opvang voor leden (sporters, ouders van sporters, toeschouwers, kaderleden, vrijwilligers, bestuur) met een klacht of een vraag over grensoverschrijdend gedrag. Ze bieden een luisterend oor, geven raad en verwijzen door voor geschikte hulp. Daarnaast kunnen ze de vereniging adviseren/stimuleren om preventieve maatregelen te nemen.

De vertrouwenscontactpersoon zal zelf niet inhoudelijk de klacht behandelen, maar jou de weg naar een goede oplossing proberen aan te geven. De vertrouwenscontactpersoon is op de hoogte van de mogelijkheden die er zijn om hulp te krijgen. Zij kunnen je informeren over de procedures en mogelijk vervolgstappen of je doorverwijzen naar de juiste experts.

Vertrouwenscontactpersoon VCP Daniëlle Strijbos

Graag stel ik mij voor:
Mijn naam is Daniëlle Strijbosch, 31 jaar oud en woonachtig in Zwijndrecht. Ik ben getrouwd, waardoor sommigen mij wellicht beter kennen als Daniëlle Kuikman. Ik heb vroeger zelf geturnd binnen O&O, ben 10 jaar actief geweest als trainster en ondertussen zijn mijn 3 kinderen ook bekend met de peutergym van O&O. Als vertrouwenscontactpersoon van O&O wil ik voor alle huidige leden graag een toegankelijk aanspreekpunt zijn.

Heb jij vragen of wil je je verhaal kwijt over gebeurtenissen die je niet als prettig hebt ervaren? Twijfel dan niet om contact met mij op te nemen! Dat kun je doen door een kort berichtje te sturen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., je hoeft hierin nog niet aan te geven waar het over gaat. Na jouw berichtje zal ik contact met je opnemen om een afspraak in te plannen.