Peuter & kleuter

O&O-turners geplaatst voor NK-teamfinales

Bij de in het weekend van 11 en 12 maart in Rotterdam gehouden halve finale voor teams toestelturnen hebben onze mannen zich twee ver geplaatst voor de nationale titelstrijd.

In de tweede divisie werd het zilver gepakt met het team bestaande uit Koen Kappetijn, Paul de Jongh, Gijs Zijderveld, Ian Wever, Sebastiaan Pel, Tristan Massie, Jelle van der Zouwen en Lance Visser. De mannen kwamen tot een totaalscore van 209,800 punten.

De turners uit de eerste divisie lieten zich met 209,500 punten het brons omhangen. Dit team bestond uit Bart de Ruiter, Jens van der Helm, Thomas van der Helm, Dennis Swinkels, Olaf de Nie en Thijs Eijkelenboom.

Het gecombineerde team O&O-KDO-Alblasserdam in de derde divisie, met O&O-turner Braylin Timas Soares als inbreng, moest deze halve finale als eindstation zien. De eindscore van 177,180 punten was niet voldoende voor de nationale eindstrijd.

In de aanloop naar het Nationaal Kampioenschap turnde de pupillen-A-categorie dit weekend de eerste plaatsingswedstrijd. Hierbij kwamen onze Olivier van Musscher, Danté Worthington en Yarsin Molla Farajzadeh in actie. Alle drie turnden een goede wedstrijd en wisten zich prima te meten met het overige landelijke geweld. Olivier kwam tot een score van 86,317, Danté tot 85,249 punten en Yarsin 82,233 punten.

Zilver voor de turners 2e divisieBrons voor de turners 1e divisie

Aanvullende gegevens