Welkom bij O&O Zwijndrecht, "Sporten doe je bij O&O"

Clubkampioenschappen toestelturnen

Wij hebben het verenigingsjaar 2022 afgesloten met de clubkampioenschappen voor onze wedstrijdgroepen individueel toestelturnen. Het geheel vond plaats in onze eigen turnhal aan de Uilenvliet. De turners en turnsters waren middels loting geformeerd tot een team. Het teamgemiddelde bepaalde uiteindelijk de einduitslag. Allen turnden een driekamp.

Onder grote belangstelling werd er gestreden om de hoogste eer. Na een spannende strijd kwam in de jongste categorie het team Leah van der Meer en Lexie van Bedaf met een gemiddelde van 12,26 punten als eerste uit de strijd. Het team bestaande uit Maud Goedegebuur, Charmaine Dierckx en Jasmijn Jansen pakte met een gemiddelde van 11,39 punten het zilver. Het brons was voor het team Madé de Jong, Fiona Kuiper en Megan Elshout. Hun gemiddelde score kwam uit op 10,98 punten.

Goud voor team Leah van der Meer en Lexie van Bedaf

In de oudere categorie turnde het team, samengesteld met Bente de Roodt, Amber Donjacour, Amy McMurray, Gisele Hartsteen, Levi Kant en Olivier Kijkuit, met een gemiddelde van 12,00 punten naar de hoogste trede van het ereschavot. Het team bestaande uit Madeyna Pieters, Quinty Joner, Vera Ammerlaan, Lucy Lynn Kuiper en Job Donkers kwam slechts 0,03 punten tekort voor het goud en pakte uiteindelijk met een gemiddelde van 11,97 punten het zilver. Het brons ging met een gemiddelde van 11,90 punten naar het team Lilly Jansen, Thirza Zoutewelle, Esmee Snijder, Kaylee van Sprang, Fjodor Massie en Finn Fredriksz.

Goud voor team Bente-Amber-Amy-Gisele-Levi-Olivier

Aanvullende gegevens