Welkom bij O&O Zwijndrecht, "Sporten doe je bij O&O"

Kenji Paizs internationaal succes

Bij het op zaterdag 29 en zondag 29 oktober in het Belgische Melsele gehouden internationaal toernooi “Wase Gymcup” heeft Kenji Paizs knap gepresteerd. Naast het teamgoud wist hij individueel beslag te leggen op een zilveren en een bronzen medaille.

Het nationale KNGU-team, naast Kenji bestaande uit ons lid Gijs Franken, Leon Atherton (St. Mauritius - Volendam), Cas Keser en Sami Soleban (beiden PAX - Hoofddorp) wist met ruime voorsprong beslag te leggen op het goud. Het teamtotaal kwam uit op 221,049 punten.

Individueel wist Kenji zich verdienstelijk te plaatsen voor drie toestelfinales. Op vloer zette hij een gewaagde oefening neer die beloond werd met een zilveren medaille. Zijn score bedroeg 13,300 punten. Zijn tweede eremetaal behaalde hij op het toestel ringen. Met 12,200 punten eiste hij het brons voor zich op. Op het onderdeel sprong eindigde hij met 12,375 punten net buiten het ereschavot. Hij eindigde op de vierde plaats.

De jeugdige Lucas van den Kieboom kwam eveneens op dit toernooi tot actie. Individueel turnde Lucas 59,116 punten bijeen, goed voor de elfde plaats. Met zijn team belandde hij in de middenmoot.

Zilver voor KenjiZilver en brons voor Kenji Paizs

Aanvullende gegevens