Overzicht lessen en trainingen

Nationaal eremetaal

Met twee nationale titels, vier zilveren en zes bronzen medailles kan de jongens- en herenselectie van de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O&O terugkijken op een succesvol in Duiven gehouden Nederlands kampioenschap van de eerste en tweede divisie.

De twee nationale titels kwamen op naam van Lance Visser en Ian Wever. Lance werd in de categorie 1ste divisie-junior-II met 12,35 punten eerste op vloer en Ian met 11,05 op voltige in de categorie 2de divisie-senior.

In de klasse 1ste divisie-jeugd pakte Lucas van den Kieboom knap het zilver op vloer en brons op ringen. Bij de senioren van de 1ste divisie liet Thomas van der Helm het zilver van ringen omhangen en was erĀ  allround-brons voor Bart de Ruiter. Het brons op de brug van de junioren-II 1ste divisie ging naar Thijs Eijkelenboom.

In de 2de divisie-senior veroverde Koen Kappetijn zilver op voltige en werd zowel allround als op brug derde. Sebastiaan Pel completeerde het geheel met zilver op ringen en brons op vloer.

Dit weekend kwamen in Duiven ook de mannen van de eredivisie in actie. Zij turnden daar hun tweede kwalificatiewedstrijd. Bij de junioren-I voerde Aaron Enser met 73,850 punten de lijst aan en kwam Martijn de Veer met 51,400 punten als derde uit de strijd.

Trotse medaillewinnaarsAllround brons voor Bart en Koen

Aanvullende gegevens