Peuter & kleuter

Heel veel podiumplaatsen voor RG dames

Zaterdag 6 november hadden de meiden van de 2e divisie hun eerste najaarscompetitie.
Giang heeft twee mooie oefeningen laten zien met knots en lint! De knotsoefening ging over het algemeen netjes maar Giang maakte soms wel een paar rommelfoutjes waardoor haar knots viel. Uiteindelijk is ze met deze oefening 13e geworden. Met lint stond Giang met wat meer vertrouwen op de vloer! Met een paar schoonheidsfoutjes hier en daar is zij met lint 9e geworden!
De Benjamins waren hierna aan de beurt. Alexia mocht als eerste van O&O! Alexia heeft met een hele nette hoepeloefening laten zien dat ze veel vooruit is gegaan! Hier werd ze voor beloond met een verdiende 1e plek! Nadise heeft ook een goede hoepeloefening laten zien, ze ving zelfs bijna haar risico! Nadise is uiteindelijk op een nette 6e plek geëindigd. Na Nadise was Yselle aan de beurt. Ze liet zien dat ze toch wel netjes kan werken met hoepel. Met haar hoepeloefening is Yselle 3e geworden! Julia en Djinti hebben ook een hele mooie oefening neergezet. Dit werd beloond met een 2e plek voor Julia en een 4e plek voor Djinti!
Selina mocht als allereerste beginnen van de pre-junioren. Ze wist haar zenuwen te bedwingen en zette een mooie oefening neer. Ze is 4e geworden! Emily stond ondanks haar zenuwen zelfverzekerd op de vloer. Ze had een paar rommeltjes maar liet ook zien dat ze erg vooruit is gegaan! Emily is uiteindelijk 7e geworden.
We zijn natuurlijk super trots op onze meiden en ze mogen stuk voor stuk super trots zijn op hun prestatie!

RG Dames

Aanvullende gegevens