Archief

Grote Clubactie - wij doen ook weer mee!

Grote Clubactie

Op zaterdag 18 september 2021 is de Grote Clubactie 2021 van start gegaan. O&O doet ook mee en wij hopen natuurlijk zoveel mogelijk loten te kunnen verkopen. Ons doel dit jaar is extra materiaal voor zowel onze accommodatie aan de Uilenvliet als voor de gemeentezalen.

Een lot kost € 3,00. Van de opbrengst gaat maar liefst 80% (ofwel € 2,40 per lot) naar onze clubkas! Bovendien maken lotenkopers kans op fantastische prijzen met als hoofdprijs een geldbedrag van € 100.000,-!

Wat is de bedoeling? Loten verkopen met het verkoopboekje kan op drie manieren:

1 - Via de (persoonlijke) QR-code
Via de (persoonlijke) QR-code, op het vernieuwde verkoopboekje, kunnen kopers eenvoudig met hun eigen mobiele telefoon online een lot kopen. Deze snelle manier om loten te verkopen, scheelt de vereniging achteraf invoerwerk omdat de verkochte loten direct worden verwerkt. Kopers komen door het scannen van de persoonlijke QR-code direct bij de online verkooppagina van de verkoper. Door de link van de persoonlijke online verkooppagina te delen via WhatsApp, e-mail en social media kan de verkoper eenvoudig op afstand loten verkopen. Bij een aankoop via de QR-code hoeft de koper geen gegevens af te geven in het verkoopboekje.

2 - Handmatig
Uiteraard kunnen kopers ook altijd nog met pen een machtiging afgeven in het boekje, als dit hun voorkeur heeft.

3 - Online
Online een lot kopen behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden ;-) Ga hiervoor naar https://lot.clubactie.nl/lot/o-o-gymnastics-zwijndrecht/, kies het aantal loten, vul bij "Ik koop een lot van" de naam in van de verkoper, zodat deze extra kans maakt op leuke prijzen, en tenslotte de daar onderstaande benodigde gegevens.

Superlot
Met een Superlot worden 50 loten in één keer gekocht. Het heeft een verkoopwaarde van € 150,- waarvan 80% naar de club gaat. Kopers kunnen Superloten via eenmalige machtiging of contant kopen. Ieder verkocht Superlot geeft kans op het Grote Clubfeest t.w.v. € 5.000,-!

Leuke bijkomstigheden voor de verkoper is dat de 50 loten bij het aantal van de verkoper opgeteld worden zodat de verkoper meer kans maakt op leuke prijzen van de Grote Clubactie, maar ook op eigen prijzen van O&O (zie verder onderstaand)!

Wilt u ook een Superlot van O&O kopen, ga dan naar https://lot.clubactie.nl/superlotkopen/, kies het aantal Superloten, vul bij “Van welke vereniging koop je een lot?” O&O Gymnastics Zwijndrecht in, daar onder uw eigen gegevens en uiteraard bij “Ik koop een lot van” de naam van de verkoper. Zo steunt u O&O en de verkoper maakt kans kans op mooie prijzen ;-)

LET OP: het is inmiddels gebleken dat Superloten niet aan de online omgeving van de kinderen toegevoegd worden… Maar wij als vereniging kunnen het wel zien, zodat het aantal loten uiteindelijk wel juist bij het kind opgeteld wordt. Door de Grote Clubactie werd voor lotenverkopers als tip gegeven de loten handmatig toe te voegen (uit het boekje) zodat het online voor het kind dan wel klopt.

Wanneer begint de Grote Clubactie?
Op zaterdag 18 september. Vanaf die dag mag iedereen beginnen met de lotenverkoop.

Aan wie mag je verkopen?
Je mag de loten verkopen aan wie je wilt, familie, vrienden, buren enz. Daarnaast kun je langs de deuren gaan in jouw buurt, zodat je zoveel mogelijk loten verkoopt.
Let op: lotenkopers moeten wel 18 jaar of ouder zijn!

Verkoopboekje inleveren
Is je boekje vol of ben je klaar met verkopen? Lever het dan in bij jouw train(st)er vóór 23 november 2021. Hij of zij zorgt ervoor dat het verder in orde komt. Wil je meer verkopen? Dan kan je een nieuw boekje vragen.

Prijzen voor lotenverkopers:

Landelijke acties - kijk op: http://clubactie.nl/lotenverkopers

Acties van O&O zelf: Voor de kinderen die aan de slag zijn gegaan om lootjes te verkopen, hebben we een speciale actie: verkoop je meer dan 50 lootjes dan hebben wij een lieve O&O knuffel voor jou. Bij een verkoop van meer dan 75 loten vinden wij dat je wel een CEK waardebon ter waarde van € 15,00 verdiend hebt en ben je zo’n superverkoper dat je meer dan 100 loten verkoopt, dan krijg je een coole O&O hoody met je naam erop! Ben je de echte topverkoper van O&O en lukt het je meer dan 125 loten te verkopen dan heeft O&O een mooie verrassing voor je in petto.

Tip! Leg de lotenkopers - aan de deur of via jouw eigen (online) socials - uit wat er met het geld gebeurt. Mensen willen graag weten waar hun geld aan besteed wordt. Doordat materialen door de Coronamaatregelen buiten gebruikt moesten worden, zijn er meer aan vervanging of reparatie toe dan vooraf gepland. Ons doel van de Grote Clubactie in 2021 blijft daarom materiaal kopen voor alle gymzalen waar door O&O gesport wordt.

Belangrijke data Grote Clubactie 2021
18 september - Start landelijke lotenverkoop Grote Clubactie 2021
23 november - Sluiting invoer eenmalige machtiging en sluiting nabestellen loten -> Verlengd naar 30 november
7 december - Sluiting inschrijving Kids-verkoopwedstrijd
8 december - Trekking Grote Clubactie 2021 en trekking Superlot
9 december - Bekendmaking trekkingsuitslag Grote Clubactie 2021

Wij hopen natuurlijk op een geweldig resultaat. Heel veel succes met de verkoop van de loten.
Jouw inzet is goud waard! Wij bedanken jou daarom bij voorbaat voor jouw inzet!

Aanvullende gegevens