Archief

Kom dansen bij de O&O Dance Crew

Houd je van dansen en ben je opzoek naar een uitdaging? Kom op donderdag 2 september naar de open training van de Dance Crew!

De O&O Dance Crew is een demoteam voor dansers van 18 jaar en ouder. De groep traint één keer per week op donderdagavond van 20:30 tot 22:00 uur in de hoofdaccommodatie van gymnastiekvereniging O&O, Uilenvliet 1 in Zwijndrecht. De groep werkt aan verschillende choreografieën, waarbij de nadruk ligt op jazzdance, showdance en streetdance. De groep treedt regelmatig op en doet ook mee aan danswedstrijden in de regio.

Lijkt het je leuk om mee te dansen in deze groep? De eerste training van het seizoen op donderdag 2 september is een open training. Doe vrijblijvend een keer mee en na afloop overleg je met leidster Lindy of je voortaan mee kunt dansen. Enige danservaring is wel vereist, maar een leuke podiumuitstraling is nog veel belangrijker. Ook bij twijfel over je dansniveau ben je van harte welkom om eens proef te trainen. Vragen en/of aanmelden? Stuur een mailtje naar Lindy via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld daarbij je naam, leeftijd en danservaring. Je hoeft voor de open training niets voor te bereiden.

Kom dansen bij de O&O Dance Crew

Aanvullende gegevens