Welkom bij O&O Zwijndrecht, "Sporten doe je bij O&O"

Keep Fit 55+ Zomerprogramma 2021

Van 17 juli t/m 29 augustus
Voor leden en niet-leden
Kosteloze deelname!

Door een gevarieerd aanbod van oefeningen werk je aan je conditie, ‘kracht’ en ‘lenigheid’. Onderstaand het huidige stavaza zomerprogramma:

19, 26 juli en 2 augustus op maandag van 9.15 - 10.15 uur in de Uilenvliet.
De huidige deelnemers zijn heel fitte en actieve 70-plussers die al eerder gesport hebben of ervaren zijn, maar waarbij wel niveauverschil is doordat een enkeling aan een rollator gebonden is. Uiteraard zijn nieuwe 55+ deelnemers (zowel dames als heren) die nog nooit aan sport hebben gedaan van harte welkom.
De les bestaat uit 40 minuten lichaamsscholing met of zonder materiaal en dan 10 minuten spelvoorbereiding en 10 minuten het daadwerkelijke spel.
Trainster: Angelique Tubbing

Buitenles. Alle vrijdagochtenden van 9.30 - 10.30 uur.
Verzamelplaats: bij het badje op recreatieterrein Oude Maas.
De lessen zijn bedoeld voor dames en heren die in het verleden aan sport hebben gedaan of juist tot inzicht zijn gekomen dat een uurtje bewegen een must is om in conditie te blijven. Door middel van een breed scala aan oefeningen de conditie op peil te houden en zo mogelijk te verbeteren.
Trainster: Beb Hoekstra

Op de dinsdagen 20 juli en 24 augustus een les van 9.00 - 10.00 uur
Lichaamscholing met gebruikmaking van materiaal. In de Uilenvliet.
Tijdens de les zullen oefeningen worden gebruikt die het totale lichaam zullen trainen, er een bewustwording van bewegen ontstaat, met als doel de spieren te verstevigen. De oefeningen worden in een dermate tempo aangeboden dat de geest ontspant.
Trainster: Marry van der End

Alle woensdagochtenden van 9.30 - 10.30 uur. Afhankelijk van het weer afwisselend buiten of binnen lessen verzorgen. Startend vanuit de Uilenvliet.
De buitenles valt onder de noemer sportief wandelen. De binnenles is Bodyfit. Bij beide lessen wordt gebruik gemaakt van materiaal.
Trainster: Pauline den Hartog
   
Alle maandagmiddagen in de vakantie. Lestijd 14.00 - 15.00 uur Uilenvliet.
Mensen van alle leeftijden kunnen met Bodygym op hun eigen niveau verantwoord en gezellig coördinatie, uithoudingsvermogen, alles komt aan bod en iedereen is welkom!
Trainster: Wil in ‘t Veld

Nadere info bij: O&O secretariaat - 06 40 15 38 19 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Keep Fit Zomerprogramma 2021

Aanvullende gegevens