Nieuwsbrief

September 2020

Een nieuw seizoen bij O&O, na een zomervakantie, die voor de meesten van jullie anders geweest zal zijn dan anders. Het zijn tenslotte nog steeds vreemde tijden, onzekere tijden. Dit heeft ook nog zijn weerslag op onze vereniging. De evenementen die we voor de komende periode op de agenda hadden staan, hebben we nog even uitgesteld. Laten we eerst even afwachten hoe alles zich ontwikkelt nu Nederland weer opstart. 

Gelukkig gaan we wel weer beginnen in de Uilenvliet en in de gemeentezalen. Weer lekker sporten! We wensen jullie een mooi seizoen!

Open huis
O&O gaat het nieuwe seizoen van start met een ‘open huis’ gedurende de gehele maand september. Iedereen is van harte welkom en kan vrijblijvend kennis maken met de vele mogelijkheden van bewegen. 

Je kan bij O&O terecht voor een leven lang bewegen. Of je als kindje van twee jaar een ‘ouder-kind’-les volgt of je bent een fitte vijftiger of tachtiger, er is altijd een passende les te vinden. Het lesrooster is ook nu weer samen-gesteld onder het motto ‘voor ieder wat wils’. De mogelijkheden zijn legio. 

Een greep uit het totale beweegassortiment:
Ouder-kind-gym, kleutergym, ritmische gymnastiek, turnen, acrogym, groepsspringen, freerunnen, Jazz-dance, streetdance, conditietraining, een tiental bewegingsvarianten voor volwassenen en fifty-fitters.

De lessen vinden verspreid plaats in de gemeentelokalen Prins Bernhard-straat, Lunenburg, Welhorst, alsmede in de eigen turnhal aan de Uilenvliet. 

Kijk voor het volledige programma met locaties, dagen en tijden op de website www.o-en-o-zwijndrecht.nl, onze Facebookpagina’s, Instagram of informeer via contactadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Jong Talenten Test (Selectietest)
Op zaterdag 26 september a.s. houden wij onze  jaarlijkse Jong Talenten Test-dag (selectietest) van 14.30 tot 17.00 uur in onze turnhal aan de Uilenvliet te Zwijndrecht (de trainingen die dan normaliter tussen deze tijdstippen gegeven worden, komen te vervallen).

De bedoeling van deze test is om een aantal jongens en meisjes te selecteren voor de selectie-afdelingen turnen jongens en turnen meisjes en ritmische gymnastiek.

Het betreft een algemene fysieke test, waarbij mobiliteit, kracht, coördinatie, evenwicht en techniek nader worden bekeken.

Kinderen in de leeftijd van 5 t/m 7 jaar, die aan deze test willen deelnemen, kunnen zich ter plekke aanmelden. Er zijn geen kosten aan verbonden. 

Vanwege de huidig geldende Coronamaatregelen, mogen ouders vooralsnog niet komen kijken, maar houd onze website www.o-en-o-zwijndrecht.nl, onze Facebookpagina’s en Instagram in de gaten of dit te zijner tijd wel toegestaan wordt of informeer via contactadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Uitstel vanwege Coronamaatregelen
Vanwege de huidig geldende Coronamaatregelen hebben we een aantal activiteiten nog even in de wacht moeten zetten:

• de ouderinformatieavonden
• de peuter- en kleuterinstuif

Van de springinstuif wachten we nog even af hoe de situatie zich gaat ontwikkelen. Uiteraard zal meer bekend gemaakt worden via onze gebruikelijke communicatiekanalen.

Nationale Sportweek

Van 18 t/m 27 september is de Nationale Sportweek. In de week van 21 t/m 26 september organiseert O&O in verband hiermee een Open Huis en vrienden- en vriendinnenlessen.

Vrienden- en vriendinnenlessen

Voor de vrienden- en vriendinnenlessen ontvangen alle leden uitnodigingen waarmee zij hun vrienden en/of vriendinnen kunnen uitnodigen om geheel vrijblijvend deel te nemen aan deze lessen.

Het O&O-bestuur wil gedurende deze week zoveel mogelijk mensen bekend maken met wat O&O zoal kan betekenen op het gebied van bewegen. De mogelijkheden hierin zijn zeer divers en lopen uiteen van ouder-en-kind-gym tot en met bewegen voor 50+’ers, van streetjazz tot step aerobic en allerlei andere varianten van bewegen op muziek. Ook freerunnen en acrogym behoren tot de mogelijkheden.

Zo kan iedereen ontdekken hoe leuk, gezond en gezellig het is om te sporten, vooral als je dat samen met een vriend of vriendin doet.

De vele bewegingsmogelijkheden (voor zowel de jeugd als volwassenen), alsmede verdere informatie zijn te vinden op www.o-en-o-zwijndrecht.nl. Voor meer informatie kan er ook contact worden opgenomen met het secretariaat via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 Grote Clubactie
Ook dit jaar doet O&O weer mee met de Grote Clubactie. Extra leuk zijn de Superloten. Met een Superlot sponsort u eenmalig. Een Superlot heeft de waarde van € 150,00 en dit staat gelijk aan 50 loten van de Grote Club Actie. U hebt dus 50 keer kans op een van de vele prijzen! Sponsort u O&O ook eenmalig door middel van een (Super)lot? De sponsoring wordt gebruikt voor het materialenfonds, welke voor zowel de recreantenlessen als de selectielessen ingezet wordt. Kopers van Superloten zullen (indien gewenst) met naam en/of bedrijfslogo in onze nieuwsbrief van december worden genoemd. Ook zullen de logo’s op facebook en onze website worden geplaatst als bedankje.
Aanmelding voor een Superlot kan per e- mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of door middel van een telefoontje naar 0618220688.

Voor de kinderen die aan de slag zijn gegaan om lootjes te verkopen, hebben we een speciale actie: verkoop je 30-40 lootjes dan verdien je een O&O rugtas. Bij een verkoop van 41-60 loten krijg je een sporttas en ben je zo’n superverkoper dat je 61-100 loten verkoopt, dan krijg je een heel gaaf T-shirt met je naam erop! Ben je de echte topverkoper van O&O en lukt het je meer dan 100 loten te verkopen dan heeft O&O een mooie verrassing voor je in petto. Allemaal heel veel succes! We rekenen op jullie!

Agenda

Hele maand september   Open huis

18 t/m 27 september      Nationale Sportweek
19 september                 Start Grote Clubactie
24 september                Ondertekening sportakkoord
26 september                Selectietest


19 t/m 25 oktober         Herfstvakantie

Aanvullende gegevens