Nieuws

11e Sportgala Zwijndrecht

Vrijdag 24 januari jl. organiseerde de gemeente Zwijndrecht voor de 11e keer een Sportgala en huldiging voor sporters in verschillende categorieën. Dit jaar waren uit de inschrijvingen drie van onze leden uitgekozen als genomineerden voor de diverse titels.
In de categorie Sportman turner Bart Deurloo en bij de Sporttalenten Melanie Stout. Bij de categorie Sportcoach kon de jury geen besluit nemen wie de titel Sportcoach 2019 zou ontvangen. In alle wijsheid werd besloten de drie kandidaten: Rob van den Boomgaard-Honkbal- en softbalvereniging Zwijndrecht, Jaap Tak - ZZ & PC de Devel en onze eigen Joop Visser - Gymnastiekvereniging O&O, alle 3 tot Sportcoach van 2019 te benoemen.

Trots waren we zeker ook op het wederom “klasse” optreden van onze jazzdance dames. De Dance Crew danste een reprise van de dans die zij speciaal voor ons 100-jarig jubileum hadden samengesteld. Ondanks het werken op een “heel klein toneel” lukte het de dames om het publiek een meer dan fraaie demo voor te schotelen.

Nel Kortman heeft 10 jaar zitting gehad in het organisatie comité van deze Gemeentelijke huldiging. Zij werd hartelijk dankjewel gezegd voor deze lange periode zitting nemen in deze werkgroep. Een mooi bericht is zeker dat bestuurslid Marianne Dijkstra de taak van Nel heeft overgenomen.

Aanvullende gegevens