Acrotastisch

Op zaterdag 29 juni 2019 hebben 2 teams van de acro-groep meegedaan aan een funwedstrijd "Acrotastisch" in Alphen a/d Rijn.

Het duo Melissa de Vroome en Zoƫ van Rosmalen was als eerste aan de beurt om hun oefening te laten zien in de categorie damespaar E Junior.
Ze hebben een hele mooie en strakke oefening laten zien, waar ook nog eens een heel nieuw element in zat. Deze dames zijn afgelopen seizoen enorm gegroeid en aan elkaar gewend en dat was heel goed te zien. Ze straalden veel plezier uit en hebben geen grote fouten gemaakt.
Dit resulteerde dan ook in een mooie, zeer verdiende, gouden medaille.

Het trio Luna van Kooten, Lois Verheij en Tessa Wills was bijna als laatste van de dag aan de beurt. Zij deden mee in de categorie damesteam E senior.
Tessa is nieuw in dit trio, de eerdere wedstrijden zijn gedraaid met een andere bovenpartner, dus dit was best spannend. Ook dit trio heeft een nette oefening laten zien, zonder al te grote fouten. Ook deze dames straalden veel plezier uit en hebben laten zien dat ze afgelopen seizoen ook enorm zijn gegroeid. Dit trio mocht zich het zilver om laten hangen.

Het was een heel gezellige en vooral warme dag. Met mooie resultaten voor O&O.

Aanvullende gegevens