Nieuwsbrief

April 2017

Geachte leden, ouders, verzorgers, De Algemene Ledenvergadering ligt achter ons. Alle plannen zijn weer goedgekeurd! De wedstrijdsporters zijn goed op dreef en het aantal recreanten stijgt! Een goede maand ligt achter ons. Ook april heeft weer veel activiteiten in petto. De Europese Kampioenschappen Turnen in Cluj Nacopa – Roemenië. Wie o wie van onze O&O mannen zal worden opgesteld in het Nationale team? De organisatie voor de rommelmarkt is in voorbereiding en zo kunnen we nog wel even doorgaan met het opnoemen van de activiteiten die voor de komende maand staan ingepland. Uiteraard wensen we onze wedstrijdsporters heel veel succes bij al hun wedstrijden in de regio maar ook binnen en buiten onze landsgrenzen. Maar ook u en jij, die onze lessen wekelijks bezoeken, veel sportplezier.

Het bestuur

Open huis Dansante groepen
Gedurende de gehele maand april houden wij een ope nhuis voor al onze jeugd dansante groepen. Onder deze noemer vallen de streetjazz groepen met de leeftijdsindeling van 7-10 jaar, 10-12 jaar, 13-17 jaar, de kinderdans 4-6 jaar en de ritmische gymnastiek voor de leeftijden 6-8 jaar, 9-11 jaar en 12 jaar en ouder. Bij streetjazz wordt gedanst op hippe en trendy muziek, bij de kinderdans wordt gewerkt met vrolijke dans- en expressievormen en bij de ritmische gymnastiek ligt het accent op elegantie en souplesse. Belangstellenden kunnen gedurende de maand april zonder verdere verplichtingen gratis kennis maken met al deze dansvormen. Nadere informatie met betrekking tot o.a. lesdagen, tijden en locatie is te vinden op onze website of telefonisch te verkrijgen bij het secretariaat mevrouw Nel Kortman, tel. 078-6194230.

Onderlinge wedstrijden en de clubkampioenschappen
18 maart j.l. zijn de onderlinge wedstrijden en de clubkampioenschappen turnen voor de recreanten turners en turnsters van de vereniging gehouden Niet alleen oefeningen aan de toestellen, maar ook oefeningen op muziek voor de afdelingen ritmische gymnastiek passeerden de revue. Met leuke en mooie demonstraties van de acrogroep en streetdance aan het einde van elke wedstrijdronde. Complimenten voor alle “juffen en meesters” die de oefenvormen bij alle 280 deelnemers/sters hebben ingestudeerd. Meer informatie treft u op onze site. 

Koningsspelen
O&O zal een tweetal onderdelen van de Koningsspelen op 21april verzorgen. Er wordt een clinic freerunning en turnen gegeven. De kinderen zullen mee doen via de scholen.

Avondvierdaagse
Ook dit jaar loopt O&O van 6 t/m 9 juni weer mee met de avondvierdaagse. Meer informatie treft u aan op de site www.o-en-ozwijndrecht.nl, via de site kunnen de kinderen zich ook inschrijven.

Verjonging binnen O&O-besturen
Zowel binnen het bestuur van de Stichting O&O (eigenaar turnhal Uilenvliet), als binnen het verenigingsbestuur hebben een aantal bestuurswijzigingen plaats gevonden. Deze mutaties zijn goedgekeurd door de leden tijdens de drukbezette Algemene Ledenvergadering van 20 maart jl. Binnen de Stichting O&O heeft Harald Labordus, na een indrukwekkend lange bestuurderstijd van ruim twintig jaar, het stokje overgedragen aan Chris van Cappellen. Daarnaast is het Stichtingsbestuur uitgebreid met Robert Schellen. Beide heren zijn geen onbekende binnen de O&O-gelederen. In het aantal bestuurders van de vereniging heeft uitbreiding plaats gevonden. Door de komst van Joyce en Stephanie van Cappellen is het huidige team verenigingsbestuurders uitgebreid en bestaat nu uit negen personen. Joyce en Stephanie zullen de coördinatie van de recreantenafdeling op zich nemen. Met de komst van dit viertal jonge mensen is de gemiddelde leeftijd van de huidige bestuurders met maar liefst tien jaar gedaald. De club is trots op deze verjonging!

RG nieuws
De RG selectie heeft de afgelopen maanden mooie resultaten behaald. Zo zijn Ilse van Dam, Tessa vd Bergh en Celeste Kniestedt bij een voorwedstrijd in Dordrecht op het podium terecht gekomen. Dit gold ook voor Fenne Dijkstra tijdens de district kampioenschappen AB in Hillegom. Bij de voorwedstrijd in Hillegom is het senior duo Iris Klingelman en Myrthe van Mourik in de prijzen gevallen, evenals Tessa vd Bergh, Ilse v Dam en Olivera Stepanov, Amy Koedoot en Caithlynn Bezemer. individueel dan wel als duo. Deze gymnasten hebben het ook tijdens de voorwedstrijd
in Spijkenisse heel goed gedaan. In maart zijn Noa Reijmers enTessa de Vroomen in Utrecht op het podium gekomen. Voor de volledige uitslagen van de wedstrijden kunt u terecht op de site: www.o-en-ozwijndrecht.nl Organisatie wedstrijd RG In het weekend 19-21 mei heeft de werkgroep RG de organisatie van de finale C en de tweede voorwedstrijd A in handen. Deze wedstrijden zullen in de Sportboulevard in Dordrecht worden gehouden.

In het zelfde weekend zal ook het EK Junioren in Boedapest worden gehouden. Lente Zwaal maakt hier nog steeds kans hieraan deel te mogen nemen.

Geboorte nieuws
RG Trainster Stéphanie Schoonbeek is bevallen van zoontje, Bram. Van Harte gefeliciteerd!

Turnen Heren
In het weekend van 8 en 9 april neemt Bart Deurloo deel aan de Worldcup in London. In het zelfde weekend komen in Leusden vele anderen in actie. Bij de tweede EK-kwalificatie : Anthony van Assche en Boudewijn de Vries en bij de tweede NK kwalificatie: Frank Scheffer, Daniël Qualm, Lance Visser, Jordi Hagenaar, Jarien Fokkens, Jayden Paton, Omar F’touh, Bram van Gemert, Yuri Visser, Bart de Ruiter, Erik Gàl, Jens van der Helm, Thijs Oosterling, Thomas Kok, Thomas van der Helm, Dennis Swinkels, Luuk Huernink, Luukvan Waaij Bij de NK-kwartfinale: Bodi Winkler, Jelle van der Zouwen, Gijs Zijderveld, Ian Wever, Jelle van der Lans, Leon van der Wel, Martin Vrielink Turnen Dames Op zaterdag 22 april doen de pre-instappers D, Vera Ammerlaan, Emma de Man, Sahra Koster en Sarah Roqué mee met de Oranje Cup bij DOS Monster .

Dubbele filmavond voor de jeugdleden
Op zaterdag 8 april organiseert de JAC, in de Kantine aan de Uilenvliet, een dubbele filmavond voor jeugdleden en hun vriendjes en vriendinnetjes. De eerste film, Finding Dory, start om 17.30 uur en is om 19.25 uur afgelopen. De tweede film, Vaiana, start om 19.30 uur en duurt tot 21.45 uur. Beide films zijn Nederlands gesproken. De entree per film is €2,50 en de consumpties zijn €0,50.

Rommelmarkt
Zaterdag 13 mei a.s. organiseert O&O van 10:00 tot 13:00 uur in en rondom de turnhal aan de Uilenvliet de jaarlijkse rommel- kleding- en boekenmarkt. De opbrengst komt ten goede van het materiaalfonds. Allerlei gebruikte spullen, boeken, platen, speelgoed, nog draagbare kleding enz. zijn van harte welkom. Dit alles kan op de zelfde locatie worden ingeleverd op dinsdag 9 mei en donderdag 11 mei tussen 19:00 en 20:30 uur. Niet verkochte kleding wordt geschonken aan een goed doel. Nadere informatie is te verkrijgen bij Alice de Jong, telefoon 078-6121913 of Netty Pijl 078 6194719 Gevonden voorwerpen De bak gevonden voorwerpen (staat in de berging van de Uilenvliet) puilt weer uit. Medio april zal de bak weer worden leeggemaakt. Kijkt u a.u.b. of er nog spullen tussen zitten die u behoren.

Foto’s
Bij de diverse evenementen die O&O organiseert worden foto’s gemaakt. Deze kunnen gebruikt worden om te plaatsen op de diverse social-mediakanalen, zoals, website, facebook, instagram e.d. Ook maken we gebruik van foto’s op onze promotieflyers. Mocht u hiertegen bezwaar hebben, dan zullen we proberen plaatsing te voorkomen. Bezwaren kunnen kenbaar gemaakt worden door het volgende door te geven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., onder vermelding van:
a. Naam:
b. Mogen geen groepsfoto’s gebruikt worden voor pr-doeleinden. (In dat geval ook niet meewerken aan groepsfoto’s)
c. Mogen individuele foto’s niet gebruikt worden voor pr-doeleinden.

We zullen deze gegevens dan laten weten aan onze lesgevers en beheerders van social-media binnen O&O. Uiteraard kunnen wij niet voorkomen dat wanneer een andere ouder een foto maakt en u en of uw zoon/ dochter op deze foto staat de foto op social media geplaatst wordt.

Mevrouw Bouwer
Een aantal van de “oud gedienden” kent zeker mevrouw Bouwer nog. Zij was immers de echtgenote van Nico Bouwer (reeds geruime tijd overleden). Twee weken geleden is mevrouw Bouwer ten val gekomen, heeft haar heup gebroken. Zij heeft een volledige nieuwe heup gekregen. Inmiddels overgebracht naar het Zorghotel Swinhove Inmiddels loopt ze (weliswaar met hulp van een fysiotherapeut) achter een rollator. Kaartje sturen? Dat kan naar Zorghotel Swinhove – locatie Ambachtstaete – Afdeling 2, kamer 3 – Plantageweg 3 – 3333 GZ Zwijndrecht

Gewijzigde contributies
Tijdens de ledenvergadering van 20 maart j.l. is het voorstel de contributie voor recreanten per 1 april 2017 te verhogen aangenomen, waardoor de nieuwe bedragen er als volgt uitzien.:

t/m 12 j. € 43,50 per kwartaal
13 t/m 17 j. € 48,30 per kwartaal
18 t/m 64j. € 53,25 per kwartaal
65 + € 52,05 per kwartaal 

Agenda
April Open huis dasante groepen
8 april Dubbele filmavond JAC
8-9 april TH World Cup Londen TH 2de kwalificatie EK/NK, Leusden
14 t/m17 april Paasvakantie 21 april Koningsspelen
22 april TD Oranje Cup, Monster
22 april t/m 7 mei Meivakantie

13 mei Rommelmarkt

6 t/m 9 juni Avondvierdaagse

Gesprekje met bestuur?
Aanmelden bij: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of T 078 6767451

Aanvullende gegevens