Bel of mail ons
T: 078 - 612 64 66
E: info@goedegebuurenotariaat.nl

Adres
Rotterdamseweg 40
3332 AJ Zwijndrecht

Professioneel en persoonlijk

Meer informatie

 

Bij Goedegebuure Notariaat & Estate Planning kunt u terecht voor al uw vragen op notarieel gebied – zowel particulier als zakelijk. Omdat ons kantoor zich onderscheidt door een team van hooggekwalificeerde medewerkers, is altijd de juiste expertise voorhanden.

Wij denken mee met onze cliënten en verdiepen ons in uw zaak. Daardoor kunnen wij u breed adviseren over de beste oplossing.

Onze jarenlange relaties bevestigen wat wij zelf ook ervaren: een goede sfeer, die gepaard gaat met een professionele en persoonlijke benadering. Wij nodigen u daarom van harte uit om kennis te maken met ons kantoor en onze dienstverlening.

Meer informatie

Laatste nieuws

Kom rechtstreeks naar de notaris en bespaar kosten!

13-01-2023

Is een (levens)testament misschien voor u van toepassing? Kom rechtstreeks naar ons en be...

Lees meer
Goedegebuure Notariaat & Estate Planning

Onroerend goed

De aan- of verkoop van een woning is voor bijna iedereen een ingrijpende gebeurtenis. U bent vol van alles wat geregeld moet worden, dus dan is het fijn te weten dat de ‘zakelijke’ kant in vertrouwde handen is.

Familierecht

Op het persoonlijk vlak zijn er tal van zaken die goed moeten worden vastgelegd. Of u nu gaat samenwonen of uw estate planning goed wilt regelen. Goedegebuure Notariaat heeft ruime ervaring op het gebied van familierecht.

Estate planning

U wilt uw vermogen fiscaal zo voordelig mogelijk overdragen aan de volgende generaties. Uiteraard met de nodige juridische waarborgen. Dan bent u bij Goedegebuure Notariaat aan het juiste adres.

Ondernemingsrecht

Uw bedrijf heeft een juridische vorm nodig, de zogenaamde rechtsvorm, zoals een eenmanszaak, vof of bv. Welke rechtsvorm het beste past bij uw bedrijf, hangt af van uw situatie. Bijvoorbeeld hoe u de aansprakelijkheid regelt en wat fiscaal voor u het meest voordelig is. Goedegebuure Notariaat helpt u de beste keus te maken.