Stap binnen bij O&O en ontdek hieronder ons diverse aanbod aan lessen en activiteiten voor alle leeftijden en niveaus.

Conditie & fitness 50+

Dans

Peuter & Kleuter

Recreatief turnen

Freerunning

Wedstrijdsport

Oefening & Ontspanning

O&O Zwijndrecht

In 1919 werd de Gymnastiekvereniging Oefening & Ontspanning, beter bekend als O&O, opgericht. Wat begon als een bescheiden initiatief is uitgegroeid tot een vereniging van meer dan 900 leden, allemaal op zoek naar plezier en beweging bij O&O.

Bij O&O draait het niet alleen om turnen: je vindt er ook ritmische gymnastiek, streetdance, conditietraining, freerunning, ouder/kind lessen, springgroepen en jazz dans. Met een divers aanbod aan lessen en trainingen geleid door enthousiaste trainers, is er voor elk wat wils, van jong tot oud.

Onze activiteiten vinden plaats op verschillende locaties in Zwijndrecht. Zo zijn er lessen voor recreatiesporters in de Lunenburg, Uilenvliet, Pr. Bernhardstraat en Welhorst. Het hart van de vereniging is echter onze eigen turnhal en clubgebouw aan de Uilenvliet, waar leden samenkomen en vriendschappen worden gesmeed.

Dus, als je op zoek bent naar een plek om te bewegen, plezier te hebben en nieuwe vaardigheden te leren, dan ben je bij O&O aan het juiste adres. We blijven ons inzetten om onze leden te ondersteunen en te inspireren, terwijl we samen groeien in onze sport.

“Niet alleen de bewegingen op de mat, maar ook de verbindingen die we leggen buiten de turnhal vormen de kracht van onze  vereniging – waar inspanning, vriendschap en groei samenkomen.”

Ontdek O&O

Proefles aanvragen?

Wil je graag ontdekken wat Gymnastiekvereniging Oefening & Ontspanning (O&O) te bieden heeft? Vraag dan een proefles aan! Of je nu geïnteresseerd bent in turnen, ritmische gymnastiek, streetdance, conditietraining of jazz dans, wij verwelkomen je graag om onze activiteiten uit te proberen. Neem contact met ons op om een proefles aan te vragen en ervaar zelf de leuke en stimulerende sfeer bij O&O. We kijken ernaar uit je te ontmoeten en je te laten zien hoe leuk sporten bij onze vereniging kan zijn!

Inschrijven

Ben jij al overtuigd?

Wil je lid worden van O&O? Schrijf je dan vandaag nog in! We verwelkomen je graag.

Digitaal inschrijven

Inschrijfformulier downloaden