Nieuwsbrief

Een overzicht van zaken die de komende maand actueel zijn. De nieuwsbrief verschijnt maandelijks, en wordt ook in de verschillende lessen uitgereikt.

Oktober 2017

Geachte leden, ouders, verzorgers, Het seizoen is weer full running! De peuter-kleuterdag ligt al weer achter ons en was beslist een groot succes te noemen. Maar liefst 120 kleintjes namen deel aan een hele grote en vooral lange beweegbaan. Complimenten aan de bedenkers van deze baan. Het liep gesmeerd. De pannenkoek die de kinderen na afloop als beloning kregen ging er in als “koek”. Verder ligt ook de selectietest al weer achter ons, waarmee weer een aantal jonge kinderen hun geluk mogen beproeven bij één van de selectieafdelingen. Met dank aan alle leiding en assistenten die deze dagen tot een succes wisten te maken. We starten een nieuw seizoen altijd met wijzigingen binnen de groepen. Leerlingen die van lestijd, lesgroep of lesgever veranderen, we hopen dat iedereen inmiddels zijn of haar plekje weer heeft kunnen vinden. Ook is het een spannende tijd voor de vereniging, Het WK turnen in Montreal, Canada, waaraan van onze vereniging Bart Deurloo, Boudewijn de Vries en Frank Rijken mee doen! Hierover later in deze nieuwsbrief meer. De grote Clubactie, is inmiddels ook in volle gang, er zijn zelfs al Superloten verkocht! De opbrengst van de loten komt ten goede aan het materiaal fonds. Heel veel van onze leden en leiding zijn in het bezit van een lotenboekje. Koopt u een lot? Wij wensen u een beweeglijke oktobermaand. Het bestuur

Nieuwe leiding
Na de zomervakantie hebben we ook weer nieuwe leiding kunnen toevoegen aan de grote groep leiding binnen O&O. Bij de heren selectie gaat Wouter Rozendaal een deel van de trainingen voor de voorgeschreven oefenstof verzorgen. Bij de dames selectie zijn Mariëlle van Balen, Larissa Sträter en Marc Leurs tot de damestrainers toe getreden. Mariëlle en Larissa geven de voorgeschreven oefenstof N1 en N2 training, Marc verzorgd de ochtend trainingen voor de bovenbouw 1e en eredivisie. Ook bij de recreanten zijn een aantal nieuwe trainsters, Demelza Moreauw en Suzanne Kunsel verzorgen recreatie turnlessen, Rian Zijderveld zal kleuterlessen gaan verzorgen en Noa Reijmers is gestart met een recreatie uur Ritmische Gymnastiek.

Rommelmarkt
Op zaterdag 28 oktober a.s. organiseert O&O van 10.00 tot 13.00 uur in en rondom haar eigen turnhal aan de Uilenvliet de jaarlijkse rommel- kleding- en boekenmarkt. De opbrengst komt ten goede van het materiaalfonds. Allerlei gebruikte spullen, boeken, platen, speelgoed, nog draagbare kleding enz. zijn van harte welkom. Dit alles kan op de zelfde locatie worden ingeleverd op dinsdag 24 oktober en donderdag 26 oktober tussen 19.00 en 20.30 uur. Nadere informatie is te verkrijgen bij Alice de Jong telefoon 078-6121913.

Grote clubactie
Ook dit jaar doet O&O mee met de grote clubactie. Extra leuk zijn dit jaar de superloten, met een superlot sponsort u eenmalig. Een superlot heeft de waarde van €150,- en dit zijn 50 grote clubactie loten. U heeft dus 50 keer kans op een van de vele prijzen! Sponsort u O&O ook eenmalig door middel van een (super)lot? De sponsoring wordt gebruikt voor het materialenfonds, welke voor zowel de recreatielessen als de selectielessen ingezet wordt. Superloten kopers zullen (indien gewenst) met naam / bedrijfslogo in onze nieuwsbrief van november genoemd worden. Ook zullen de logo’s op facebook en onze website geplaatst worden als bedankje.

Springinstuif
Op dinsdag 17 oktober a.s. organiseert O&O in de turnhal aan de Uilenvliet als herfstvakantieactiviteit een springinstuif in en om de valkuil voor groep 3 t/m 8 van de basisschool. Gedurende de instuif kan er onder deskundige leiding worden gesprongen op verschillende springsituaties, zoals minitramp, grote trampoline, tumbling enz. Ook de valkuil zal hierbij worden betrokken. Groep 3, 4 en 5 van de basisschool zijn ‘s-morgens ingedeeld van 10.00 tot 12.00 uur. De groepen 6, 7 en 8 worden ‘s-middags verwacht van 13.30 tot 15.30 uur. De toegang is gratis. Meer informatie kan worden verkregen bij Joop Visser, tel. 078-6122928.

Turnen heren
In de maand oktober staat voor turnen heren een tweetal buitenlandse trips op de agenda. Van 2 t/m 8 oktober vinden in Montreal, Canada de Wereldkampioenschappen Turnen plaats. O&O is daarbij vertegenwoordigd door Bart Deurloo, Boudewijn de Vries en Frank Rijken. Op dinsdag 3 oktober binden zij de strijd aan op zich te plaatsen voor de eindstrijd. Deze finales worden gehouden op 7 en 8 oktober. Op 28 en 29 oktober staat de Wase Gym Cup op het programma. Een internationaal toernooi dat gehouden wordt in het Belgische Melsele. Op moment dat de nieuwsbrief werd gedrukt was de afvaardiging nog niet bekend. Wij wensen iedereen heel veel succes!!

Assistentenopleiding
Lysanne Beerentemfel is gestart met de Assistentenopleiding niveau 2. Lysanne veel succes bij de cursus en alle (stage)opdrachten 

Jury cursus
Twee van de trainsters turnen dames, Monique Verboom en Karin Oostdijk, gaan op 7 oktober een cursusdag in Lexmond volgen om zo hun licentie te verlengen om te kunnen blijven jureren bij het turnen dames. Succes!

Turnstage
De meisjes en dames van de derde divisie turnen hebben als voorbereidingen op het komende wedstrijd seizoen van 18 t/m 20 oktober een turnstage bij Turnschool Rijssen

Dance Crew
O&O Dance Crew weer compleet! Op donderdag 7 september was de open training voor de O&O Dance Crew. Naar aanleiding van deze training is er een nieuwe danseres geselecteerd die de groep komt versterken. De komende tijd gaat de Dance Crew hard aan de slag om een paar mooie choreografieën in elkaar te zetten. De groep doet dit jaar mee aan wedstrijden en demo’s en is natuurlijk te zien tijdens de Turnshow in maart!

Vacatures
O&O heeft verschillende vacatures voor recreatie uren, dit ter uitbreiding van het huidige lesaanbod. Op onze website vind u de volledige vacature. Bent u of weet u iemand die het leuk vind lessen te gaan verzorgen bij O&O? Neem dan contact met ons op via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vakantierooster
Herfstvakantie 14 t/ 22 oktober
Kerstvakantie 23 dec t/m 7 jan.
Voorjaarsvakantie 24 febr. t/m 4 mrt Paasvakantie 30mrt t/m 2 april
Meivakantie 21 april t/m 6 mei Hemelvaart 10 t/m 13 mei
Pinksteren 19 t/m 21 mei Zomervakantie 14 juli t/m 26 augustus

Gesprekje met bestuur?
Aanmelden bij: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of T 078 6767451

Aanvullende gegevens