Goud en brons voor acrogymnasten

Bij de in Leiderdorp gehouden tweede districtsvoorwedstrijd acrobatische gymnastiek hebben onze turnsters uitstekende zaken gedaan.
In de categorie dames E-junior wist het trio Caithlyn van Rijswijk, Marije Goudriaan en Milou Neggers met een score van 21,610 het goud te veroveren. In deze zelfde klasse eindigde het trio Gaia van Kooten, Melissa de Vroome en Romy de Man met 16,170 punten op de vijfde plaats.
Het trio Bente Ruis, Cheyenne Timmers en Kenza Olthoff kwam uit in de klasse dames-E-jeugd. Hun compositie werd gewaardeerd met 19,330 punten waarmee zij het brons voor zich opeisten.
Het duo Joëlle Wuisman en Sannah Schot bonden de strijd aan in de categorie dames-paar-E-senior. Met een puntentotaal van 22,220 eindigden zij als zesde.

Zilver en brons voor acrogymnasten

Bij de in Naaldwijk gehouden eerste districtswedstrijd acrobatische gymnastiek zijn onze teams met een zilveren en bronzen medaille beloond.

In de junior-E-klasse wist het trio bestaande uit Caithlyn van Rijswijk, Marije Goudriaan en Milou Neggers met 20,760 punten beslag te leggen op het zilver. In deze zelfde klasse  kwam het trio Gaia van Kooten, Melissa de Vroome en Romy de Man als vierde uit de strijd.

Het trio Bente Ruijs, Cheyenne Timmers en Kenza Olthof bonden de strijd aan in de klasse jeugd-E. Met 20,980 punten lieten zij zich het brons omhangen.

In de categorie dames-Paar-E-senior kwam het duo Joëlle Wuisman en Sannah Schot in actie. Zij turnden 18,953 punten bijeen en eindigden daarmee in de middenmoot.

Aanvullende gegevens