Welkom bij O&O Zwijndrecht, "Sporten doe je bij O&O"

Wat beweegt Zwijndrecht

Vanaf 15 februari is bij KunZt, de expositieruimte in het Oude Raadhuis van Zwijndrecht, een tentoonstelling te zien waarin sport centraal staat. Inwoners hebben hun mooiste sportfoto ingestuurd en deze foto's zijn aangevuld met bronzen sculpturen van kunstenaar Lilian Steenhuisen.

De tentoonstelling is te bezoeken tot en met zondag 17 maart op woensdag t/m zondagmiddag.

Meld u aan als Rabobank lid en steun O&O

Beste leden en andere geïnteresseerden,

Heeft u, of kent u iemand met een Rabobankrekening, lees dan verder!

Ook dit jaar willen we als O&O weer mee doen met een mooi project van de Rabobank, namelijk de Clubkas Campagne 2019Vorig jaar liepen wij echter  tegen een probleem aan: verschillende  klanten van de Rabobank wilden heel graag op ons stemmen maar waren geen lid van de Rabobank en konden ons hierdoor niet steunen.

Het aanmelden bij de Rabobank om lid te worden is geheel gratis en zonder verplichtingen!

De aanmelding zelf is zeer eenvoudig via de website van de Rabobank. 

https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/lid-worden/

Wij hopen  dat  u  of uw vrienden, kennissen, familie met een Rabobankrekening dit jaar (weer)  op ons  wilt stemmen, hiervoor krijgt u later nog informatie van ons als de stemming open is gesteld.

Het aanmelden als lid van de Rabobank kan echter maar  tot een bepaalde tijd en moet daarom een dezer dagen gebeuren.

Wij hopen dat u ons ook dit jaar wilt steunen, het kost u geen geld, alleen uw stem is voor ons goud waard.

O&O turners in Oranje selectie

Bondscoach Bram van Bokhoven heeft de Oranjeselectie voor 2019 bekendgemaakt. De selectie bestaat uit een kern- en instroomteam.

In het kernteam zijn de O&O-turners Bart Deurloo en Frank Rijken opgenomen. Verder bestaat het kernteam uit Michel Bletterman, Rick Jacobs, Epke Zonderland (alle drie Topsport Noord – Heerenveen), Bram Louwije, Bram Verhofstad  (beiden Flik Flak – ’s-Hertogenbosch) en Casimir Schmidt (PAX – Haarlemmermeer)

Het Oranje-instroomteam is samengesteld met de O&O-turners Wesley de Haas, Luuk Huernink en Lars Vos, alsmede Tim Goedkoop, Jermain Grunberg en Loran de Munck. De Haas, Huernink, Vos en Grunberg kwamen afgelopen jaar nog in actie bij het EK voor junioren en stromen dit jaar door naar de senioren. Turners uit het instroomteam hebben de mogelijkheid om eventueel door te stromen naar het kernteam.

2019 staat voor de Nederlandse turners vooral in het teken van kwalificatie voor de Olympische Spelen van 2020 in Tokyo. Tijdens de wereldkampioenschappen in Stuttgart (oktober 2019) worden de Olympische tickets verdeeld. De Nederlandse ploeg moet dan bij de top twaalf eindigen om een teamticket naar Tokyo veilig te stellen. 

In aanloop naar de wereldtitelstrijd nemen de Nederlandse turners deel aan de Europese kampioenschappen en een aantal World Cup wedstrijden. Casimir Schmidt, Bram Verhofstad, Bram Louwije en Epke Zonderland zullen daarmee het spits afbijten: zij komen eind februari in actie tijdens de wereldbeker in Melbourne. Bart Deurloo zal in actie komen tijdens de meerkamp World Cups in Greensboro en Tokyo.

Aanvullende gegevens