Welkom bij O&O Zwijndrecht, "Sporten doe je bij O&O"

Verenigingsselectie testmiddag

Op zaterdag 29 juni a.s. houden wij onze jaarlijkse verenigingsselectie testmiddag van 16.00 tot 19.00 uur in de turnhal aan de Uilenvliet te Zwijndrecht.

De bedoeling van deze testmiddag is om een aantal jongens en meisjes te selecteren voor de selectie-afdelingen van het turnen- jongens en turnen-meisjes en de afdeling ritmische gymnastiek.

Het betreft een algemene fysieke test, waarbij mobiliteit, kracht, coördinatie, evenwicht en techniek nader worden bekeken.

Kinderen in de leeftijd van 5 t/m 7 jaar, die aan deze test willen deelnemen, kunnen zich ter plekke aanmelden. Er zijn geen kosten aan verbonden. De ouders zijn van harte uitgenodigd om te komen kijken.

Nadere informatie kan worden verkregen bij Joop Visser, tel. 078-6122928.

Enquete

Wij zijn als vereniging en lesgevers benieuwd of de recreatie lessen die uw kind bij O&O volgt aansluiten bij de behoefte. Hiervoor hebben we een enquête ontwikkelt, welke u in de begeleidende brief aantreft. Wij stellen het heel erg op prijs als uw kind al dan niet samen met u deze invult. Zie voor meer informatie en de enquête de begeleidende brief.

De enquête kan ook digitaal worden ingevuld; Klik hier.

 

Aanvullende gegevens