Welkom bij O&O Zwijndrecht, "Sporten doe je bij O&O"

Uitslag Grote Clubactie is bekend

Bij O&O zijn 25 prijzen gevallen!  Kijk op de lotchecker of u een prijs gewonnen heeft.

Goud voor Lisa Hendrikse

Bij de in Woerden gehouden eerste plaatsingswedstrijd van District Zuid-Holland voor individueel turnen dames heeft Lisa Hendrikse in de 2e divisie beslag weten te leggen op het goud van de senioren.

Lisa bouwde haar allround totaal van 44,983 punten op met 12,700 punten op sprong, 12,035 punten op brug, 10,300 punten op balk en 9.95 punten op vloer. Sabrina Weijer werd in deze categorie met haar score van 44,450 punten vijfde.

Bij de senioren van de 3e divisie hadden wij eveneens succes. Op beide wedstrijdbanen wist zij het brons voor zich op te eisen en wel middels Suzanne van Tol met 44,117 punten en Faye Bax met 40,433 punten. Alle overige turnsters turnden een goede wedstrijd en rangschikten zich in de middenmoot.

 

Weer ruimte bij 'keep-fit' lessen

Binnen het 'keep-fit 'programma is er ruimte ontstaan. Onder andere op dinsdagmorgen van 9:00 tot 10:00 uur in de turnhal aan de Uilenvliet.

Iedere dinsdagmorgen worden onder deskundige leiding van Marry van der End op muziek gevarieerde bewegingslessen gegeven waarbij alle spieren aan bod komen. Door haar jarenlange ervaring en brede kennis presenteert zij binnen haar les allerlei bewegingsvarianten zoals vormen van aerobics, steps, body-fit, enz.

Belangstellenden kunnen zich ter plaatse aanmelden en gebruik maken van twee gratis proeflessen. Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met Marry van der End – telefoon 078-6101227 of met Pauline den Hartog – telefoon  078-6767451.

Maximale score bij NK voor clubteams

De jongens en heren hebben in Nijmegen bij de Nederlandse kampioenschappen voor clubteams maximaal gescoord. Met vier deelnemende teams wisten zij beslag te leggen op drie nationale titels en een zilveren plaats.
Op niveau 8 waren wij met twee teams tot de finale doorgedrongen. Team-1 bestaande uit Paul de Jongh, Gijs Zijderveld, Ian Wever, Sebastiaan Pel en Tristan Massie en team-2 samengesteld met de turners Bodi Winkler, Jelle van der Zouwen, Stan de Looze, Daan Vlasblom en Thijs Eijkelenboom gingen beiden voor de hoogste eer en zetten daarmee de concurrentie op achterstand. Na een spannende strijd werd team-1 uiteindelijk met 195,000 punten Nederlands kampioen op de hielen gevolgd door team-2 die met 194,050 punten beslag lag op het zilver.
Op niveau-6 bonden Bram van Gemert, Dennis Swinkels, Yuri Visser, Koen Kappetijn, Olaf de Nie en Lance Visser de strijd aan. Zij moesten flink aan de bak en wisselden gedurende de strijd stuivertje met de combinatieploeg SV PAX/St. Mauritius. In de slotfase trokken wij aan het langste eind en pakten met 203,800 punten het goud.
In de hoogste categorie, niveau-4, was het nog spannender. Daar ging de strijd tussen onze turners Jens van der Helm, Thijs Oosterling, Bart de Ruiter, Rens Hoofs, Thomas van der Helm en Luuk van Waaij en de turners van Swentibold-Sittard. Beide ploegen bleken aan elkaar gewaagd en noteerden na zes toestellen een gelijke score van 210,400 punten waarmee zij beiden de kampioenstitel toegekend kregen.

 

Aanvullende gegevens