Welkom bij O&O Zwijndrecht, "Sporten doe je bij O&O"

Contact

Het telefoonnummer van het secretariaat van O&O is tijdelijk buiten gebruik.

Heeft u vragen? Neem dan contact op via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch via: 078-6767451

 

Bestuur O&O 

Ook Naomi Visser geselecteerd voor het WK

Bondscoach Gerben Wiersma heeft de selectie voor de wereldkampioenschappen turnen in Doha bekendgemaakt. O&O-turnster Naomi Visser heeft definitief een plek veroverd bij de laatste zes turnsters die zich gaan opmaken voor de aanstaande wereldkampioenschappen.

Naast Naomi zijn de turnsters Vera van Pol, Kirsten Polderman, Sanna Veerman, Tisha Volleman en Sanne Wevers opgenomen in het Oranjeteam. Zij reizen op 18 oktober af naar Doha.

Vijf van de zes turnsters komen uiteindelijk in actie tijdens de wereldtitelstrijd. Welke vijf turnsters dat zijn maakt Wiersma na de podiumtraining op 23 oktober bekend. Elze Geurts is aangewezen als vervangende turnster. Zij reist niet mee naar Doha.

De turnsters turnen op zaterdag 27 oktober, 15.30 (lokale tijd) hun kwalificatiewedstrijd.

Eerder maakte bondscoach Bram van Bokhoven de selectie van de heren al bekend. Hierin zijn genomen de O&O-tuners Bart Deurloo en Frank Rijken. Michel Bletterman, Bram Louwije, Casimir Schmidt en Epke Zonderland completeren het geheel. Zij vertegenwoordigen Nederland bij de heren. Vijf van de zes komen uiteindelijk in actie. Welke vijf dat zijn maakt Van Bokhoven op een later moment bekend.

De mannen hebben een nieuwe krachtmeting bij de interland met Zwitserland op 13 oktober in Hoofddorp.

Twee keer zilver in België

Naomi Visser heeft zaterdag met haar tweede plaats bij de in Varsenare (België) gehouden interland tussen België-Roemenië-Nederland een flinke stap in de goede richting gezet in de race voor deelname aan de aanstaande Wereldkampioenschappen turnen in Doha (Qatar).

Met een score van 53,900 punten pakte Naomi het zilver in het allround klassement en was daarmee de beste Nederlandse allrounder.

Lees meer: Twee keer zilver in België

Aanvullende gegevens