Ritmische gymnastiek

Duo-optreden goud waard

Bij de in Alphen aan de Rijn gehouden 2de Districtswedstrijd ritmische gymnastiek hebben Amy Koedoot en Olivera Stepanov in de juniorklasse met hun duo-optreden beslag weten te leggen op het goud. Hun lintcompositie werd gewaardeerd met 16,00 punten.
Olivera vormde in deze categorie met Lara Glusac ook een duo. Deze formatie veroverde met 15,300 punten het brons. Het koppel Caithlyn Bezemer/Jada Snikkers kwamen als vijfde uit de strijd. Bij de pre-junioren werd bij de duo-optredens eveneens beslag gelegd op het brons. Dit resultaat kwam met 18,700 punten op naam van Demi Fransen, tezamen met Jenna van Nes.
Individueel turnden de O&O-turnsters zich eveneens in de prijzen. Bij de junioren met geboortejaar 2006 ging het zilver met 17,350 punten naar Caithlynn Bezemer, op de voet gevolgd door Lara Glusac die zich met 17,250 punten het brons liet omhangen. Jada Snikker werd hierbij zesde.
Bij de junioren met geboortedatum 2004 was Amy Koedoot die met 19,100 met zilver uit de strijd kwam. Met 17,300 punten kwam Olivera Stepanov in deze klasse slechts 0,05 punten tekort voor een podiumplaats.

Aanvullende gegevens