Turnen heren

Turners goed op weg

In de aanloop naar het Nederlands kampioenschap voor teams zijn onze turners goed van start gegaan. Vier van de vijf deelnemende teams wisten zich bij de in Alkmaar gehouden kwalificatiewedstrijden te plaatsen voor de eindstrijd.
Op niveau 8 kwam het team bestaande uit Tristan Massie, Paul de Jongh, Gijs Zijderveld, Ian Wever en Sebastiaan Pel met 199,700 punten als beste uit de strijd, gevolg door het tweede O&O-team. Dit team was samengesteld met de turners Bodi Winkler, Stan de Looze, Daan Vlasblom, Thijs Eijkelenboom en Jelle van der Zouwen en turnde 193,500 punten bijeen
Ook op niveau 6 voeren wij de lijst aan. De ploeg met de gebroeders Yuri en Lance Visser, Olaf de Nie, Dennis Swinkels en Koen Kappetijn noteerde een eindscore van 207,300 punten.
De turners Jens en Thomas van der Helm, Thijs Oosterling, Bart de Ruiter en Luuk van Waaij gaven hun visitekaartje af op niveau 4. Met een puntentotaal van 212,800 lieten zij de overige deelnemende groepen achter zich.
Op niveau 15 turnden Stijn Ammer;laan, Siebe Biemond, Joƫwi Edhie Hoessein, Olivier Kijkuit en Fjodor Mssie 272, 350 punten bijeen, helaas niet voldoende voor finaledeelname.

Het Nederlands kampioenschap voor teams vindt plaats op 18 november a.s. in Nijmegen.

Aanvullende gegevens