Jeugdactiviteiten

Sterrenslag 2018

Uitnodiging - klik hier

Flyer - klik hier 

Hoi sportieve leden van O&O!
Over een paar weken zit het seizoen van O&O er helaas alweer op. Natuurlijk gaan we niet zomaar met vakantie, want we sluiten ook dit jaar weer af met een spetterende Sterrenslag! Uiteraard ben je, samen met al je (turn)vrienden, van harte welkom bij deze activiteit.

Dit jaar organiseren we alweer voor het veertiende jaar op rij Sterrenslag!

Iedereen van 5 t/m 12 jaar mag mee doen! Net als voorgaande jaren kunnen weer rond de 150 kinderen meedoen, dus schrijf je snel in! (Vol = vol)

Sterrenslag is een gezellige middag, waarbij je met spelletjes punten kan verdienen met je team. Het team dat aan het einde van de middag de meeste punten heeft, mag zich een jaar lang de winnaar noemen. Voor de teams die eerste, tweede en derde worden hebben we echte medailles. De andere deelnemers gaan ook niet met lege handen naar huis, want we hebben voor iedereen een leuk aandenken aan Sterrenslag 2018. Om de strijd zo eerlijk mogelijk te laten verlopen, delen we van tevoren de teams in. We delen iedereen in bij iemand die bij dezelfde juf of meester gymt, maar we kunnen niet 100% garanderen dat je bij je beste vriend(in) in het team zit. 

Het thema van Sterrenslag 2018 is “Beach Party”

Leuke spellen die te maken hebben met het thema langskomen. Met deze spelletjes kunnen jullie de medailles winnen!  De spelletjes houden we nog even geheim, maar de spellen zijn echt heel erg leuk! 

Dit jaar is Sterrenslag op zaterdag 7 juli, van 14.00 tot 17.15 uur. Het spektakel vindt plaats in en om de turnhal aan de Uilenvliet. Met mooi weer zijn alle spellen buiten en kunnen de ouders natuurlijk blijven om het team aan te moedigen! Wij kunnen helaas niet voorspellen of het mooi weer wordt, maar volg hierbij altijd de aanwijzingen van de JAC-leden, zij laten bij de start weten of met oog op de veiligheid van de deelnemers publiek mogelijk is. Deelname kost ook dit jaar slechts €3,50. Je krijgt hiervoor een leuke herinnering aan Sterrenslag 2018, wat te drinken en natuurlijk een ijsje! 

Lijkt het jou leuk om mee te doen met Sterrenslag? Vul dan het inschrijfformulier in! Inschrijven kan tot en met  4 juli. Broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes mogen ook inschrijven, want we maken er weer een groot feest van (zij hoeven dus geen lid te zijn van O&O). Hopelijk zien we jullie allemaal op 7 juli!  

Inschrijven voor Sterrenslag 2018 gaat digitaal; 

* Schrijf je in door middel van het inschrijfformulier op de website van O&O (bovenaan deze pagina) 

*  Vragen of iets misgegaan bij je inschrijving via het formulier? 
    Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

* Broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes mogen ook inschrijven, want we maken er weer een groot feest van, zij moeten zich wel (net als jij) vooraf inschrijven!

* Inschrijven kan t/m 4 juli.

Vol = vol 

* Vergeet op 7 juli het inschrijfgeld niet mee te nemen! (€3,50 gepast) 

Hopelijk zien we jullie allemaal op 7 juli! 

Groetjes,
De Jeugd Activiteiten Commissie (JAC)

Tip: trek kleding aan die nat mag worden en neem een handdoek mee! 

i.v.m. gevonden voorwerpen is het handig op je kleding/tas ed. je naam + telefoonnummer te zetten! 

 

Ps. Vind u het leuk om een team te coachen? Laat het ons weten: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Aanvullende gegevens