Turnen dames

Succes voor turnsters 3e divisie

De turnsters in de 3e divisie hebben bij de in Amsterdam gehouden districtskampioenschappen beslag gelegd op gelegd op totaal zestien medailles, waarvan negen districtstitels.

Bij de jeugd-1-N4 greep Gwen Bakker in de meerkamp met 51,800 punten het goud. Tot een gelijk resultaat kwam Britta Schipper in categorie junior-D. Zij veroverde het goud met 54,100 punten. In klasse jeugd-2-E liet Milou van Schijndel zich met 44,550 punten het zilver omhangen. Brons was er voor Ramona van Lent bij de pupillen -2-N3 en Anniek Postema (senior-C). Ramona scoorde met 52,517 punten en Anniek met 45,750 punten.

Naast de meerkamp werden ook toestelfinales geturnd. Hierbij kwamen de districtstitel op naam van Marit van Efferen (sprong-pupil-1-N3), Ramona van Lent (vloer-pupil-2-N3), Anna Rosmulder (brug-jeugd-2-E), Anniek Postema (brug, balk en vloer – senior-C), Faye Bax (balk-junior-D) en Quity Jöner (brug-jeugd-1-N4). Hierbij was het zilver Gwen Bakker (brug-jeugd-1-N4) Tot slot het brons voor Britta Schipper (brug en vloer - junior-D).

 

Aanvullende gegevens